Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

De ce a venit Prigoană la Vâlcea?

Cine crede că unii oameni de afaceri au susţinut gratis PD-L în această campanie se înşeală amarnic. S-a dovedit ştiinţific că nimeni nu investeşte bani sau alte tipuri de resurse în politică în ideea ca, pe urmă, să nu primească nimic.

Este şi cazul lui Silviu Prigoană, care ultima oară când a venit la Râmnicu Vâlcea n-a urmărit decât scoaterea de pe piaţă a firmei Urban. Săptămâna trecută, omul de afaceri pedelist, patron peste firma de salubritate Rosal, a revenit pe meleagurile noastre sub pretextul că doreşte să-l susţină pe Romeo Rădulescu, însă putem să bănuim că, în subsidiar, a avut şi de această dată acelaşi interes. Dacă un eventual demers în acest sens ar da roade, Doamne fereşte!, pierderile pe care comunitatea noastră le-ar suferi ar fi greu de cuantificat. În fond, societatea de salubritate Urban este unul dintre cei mai importanţi cotizanţi la bugetul local, iar locurile de muncă pe care le asigură se ridică la câteva sute.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button