Politica

La emisiunea realizată de Radu Moraru cu Romeo Rădulescu,

Olimpicii vâlceni, etichetaţi drept hackeri

Ruşine! Miercuri seara, la B1 TV, Romeo Rădulescu, reprezentantul PD-L în competiţia pentru funcţia de primar al Râmnicului, i-a oferit lacheului pedelist Radu Moraru prilejul de a pune încă o dată oraşul nostru într-o lumină proastă.

Discutând, printre altele, despre cele două importante colegii naţionale din municipiu, Alexandru Lahovari şi Mircea cel Bătrân, moderatorul a sugerat că mulţi dintre elevii premianţi la matematică sau informatică de aici ar fi hackeri. De altfel, el le-a recomandat autorităţilor locale să găsească rapid o modalitate prin care olimpicii să fie trecuţi cumva în legalitate. Aceasta este cea mai mare jignire adusă vreodată învăţământului vâlcean, profesorilor, elevilor şi părinţilor deopotrivă. Din păcate, primarul interimar al Râmnicului a reacţionat în faţa acestei mizerii schiţând un rânjet absolut penibil.
În aceeaşi emisiune, Romeo Rădulescu a lansat şi câteva noi minciunele. De exemplu, el a spus că, prin grija sa, avem una dintre cele mai frumoase şi curate grădini zoologice din ţară. Sigur că, în realitate, lucrurile stau total diferit. În zona cuştilor urşilor, zace un munte de gunoi şi, tot în apropierea acestora, au fost depozitate mai multe chioşcuri ruginite, oferind o imagine ultra-infectă „frumoasei” grădini zoologice a lui Romeo Rădulescu. O altă fabulaţie a primarului Râmnicului a fost legată de faptul că, la Râmnicu Vâlcea, am avea chiar şi o panteră. Vineri, am fost special la grădina zoologică pentru a o vedea. Îngrijitorii ne-au spus însă că cine ne-a dat această informaţie bate câmpii. Bine, ca să fim sinceri până la capăt, trebuie să vă mărturisim că nu regretăm că ne-am pierdut o oră din viaţă făcând această vizită. La întoarcere, am ales varianta Dem Rădulescu. Aici, pe toată lungimea Bulevardului, din cinci în cinci metri, stâlpii amplasaţi în zona care face delimitarea între cele două sensuri de mers erau acoperiţi cu postere imense ale candidatului PD-L. Doar ale lui… şi foarte dese. Ne-am făcut cruce şi nu am putut să nu ne gândim ce fel de om este acela care recurge la exagerări de acest tip. După părerea noastră, numai unul care are mari probleme de personalitate, dar pe care populaţia l-a vrut primar, semn că ne merităm soarta.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button