Diverse

Forestierul Romani s-ar putea retrage din campionat după duelul cu Posada Perişani

* meciul de miercuri, 28 septembrie, din Cupa României – faza judeţeană, ar putea fi ultimul joc oficial al echipei lui Dumitru Drăgănescu

Forestierul Romani se numără printre echipele cu cea mai lungă perioadă de existenţă în fotbalul judeţean, fiind înfiinţată în 1989. După mai bine de două decenii, preşedintele şi fondatorul acestei grupări, Dumitru Drăgănescu, anunţă că trupa din oraşul Horezu ar putea să se retragă din campionat. Ultimul meci oficial al celor de la Forestierul Romani ar putea fi duelul de miercuri, 28 septembrie, din Cupa României – faza judeţeană, cu Posada Perişani. „Voi decide ce voi face în continuare după această partidă. Oricum, la finele săptămânii, noi nu vom juca în campionat, aşa că voi avea destul timp la dispoziţie pentru a vedea dacă ne vom retrage sau nu din campionat. Sunt profund nemulţumit de poziţia duplicitară pe care preşedintele AJF Vâlcea, Constantin Pintilie, o are faţă de neregulile de fotbal, în sensul că nu se judecă la fel toate incidentele. Din 1989, de când mă ocup de destinele acestei echipe, şi până acum, am cheltuit foarte mulţi bani din propriul buzunar, pentru ca Forestierul să activeze în campionat, dar se pare că a venit momentul în care am ajuns să constat că nu se mai merită să arunc banii pe fereastră”, a menţionat Drăgănescu.

Observatorul Ion Costache – ţinta atacurilor lui Drăgănescu

Atitudinea lui Dumitru Drăgănescu este strict legată de sancţiunile pe care echipa Forestierul Romani le-a primit din partea Comisiei de Disciplină după incidentele la Izvoru Rece. „Mă întreb, oare cum poate să spună observatorul acelei partide, Ion Costache, că spectatorii de la Romani au fost cei care au intrat pe teren la Izvoru Rece, când de la Forestierul nu am fost prezenţi acolo decât patru oameni şi o să-i şi enumăr: eu, Ticuţă Berbecel, Gheorghe Simtea, vicepreşedintele Cicu, în timp ce pe bancă au mai fost delegatul Ion Cercel şi copilul său. Păi, ştie Ion Costache cine era din Romani, le-a verificat el buletinele tuturor celor care au fost la meciul respectiv? Până la urmă, n-am înţeles din ce motiv am primit noi acea amendă şi n-a primit-o echipa gazdă, care n-a asigurat măsurile organizatorice cuvenite pentru ca meciul să se joace în cele mai bune condiţii? Oare în ceea ce-i priveşte pe jucătorii de la Izvoru Rece care erau suspendaţi şi care au intrat pe teren atunci nu s-a găsit niciun paragraf pentru a fi amendaţi?”, a precizat Drăgănescu.

„Ioan Bivolaru e observator şi nu are ce căuta în cadrul Comisiei de Disciplină!”

Drăgănescu şi-a exprimat dezamăgirea şi pentru faptul că observatorul Ioan Bivolaru s-a aflat în cadrul Comisiei de Disciplină şi chiar a judecat cazul respectiv. „Bivolaru activează ca observator şi nu cred că poate fi membru al Comisiei de Disciplină, deoarece ar putea fi foarte subiectiv. Vă daţi seama ce s-ar întâmpla dacă s-ar petrece un scandal la unul dintre meciurile la care chiar el ar fi delegat? Mă întreb, oare de partea cui ar fi? De aceea, nu e normal ca el să facă parte din această comisie”, a subliniat Dumitru Drăgănescu, care s-a declarat nemulţumit şi pentru faptul că, deşi greşesc în dese rânduri, arbitrii scapă întotdeauna basma curată, în timp ce conducătorii echipelor, antrenorii sau jucătorii sunt judecaţi pentru scandal. „Pe arbitri, când greşesc, oare cine-i mai pedepseşte? Niciodată nu se iau măsuri şi împotriva lor, deşi adesea aceştia strică meciurile”, a încheiat Drăgănescu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button