Acasă Diverse Energetic, în primele opt echipe din țară, la junioare 3! Handbalistele pregătite...

Energetic, în primele opt echipe din țară, la junioare 3! Handbalistele pregătite de Luminița Dinu și Marius Dănuleț și-au aflat adversarele de la turneul final

619
0

Energetic va intra în lupta pentru medalii la nivel național, la junioare 3. Handbalistele pregătite de Luminița Huțupan-Dinu și Marius Dănuleț s-au calificat la turneul final. Au terminat grupa Grupa 3 Valoare pe locul secund, după Corona Brașov. Chimia s-a clasat pe locul 3.

Miercuri, 17 mai, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor de la turneul final, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Bistrița. Energetic a fost repartizată în aceeași serie cu Academia Junior Ploiești, CSM Galați și CSM București. În cealaltă serie se află: Gloria Bistrița-Năsăud, CSM Ploiești, LPS Satu Mare și CSM Corona Brașov. Tot ce vine de acum înainte va fi ca un bonus pentru Energetic, aflată în primele opt cele mai valoroase echipe de handbal feminin ale țării, la junioare 3.

Din lotul care a contribuit la rezultatele bune de până acum fac parte: Iarina Drăghici, Teodora Sima, Ana-Maria Budeancă, Raluca Diaconu, Karina Palaghia, Camelia Cismaru, Ana Vasile, Alexia Dumbrăvescu, Rebeca Sîrghi, Sara Iordan, Maria Marcu, Ioana Croitoru, Daria Popescu, Alesia Olaru, Daria Brăgaru și Alexandra Cantor. Cu participarea la turneul final, Energetic încheie un sezon de top. La competițiile ONSȘ dedicate învățământului liceal și gimnazial, Colegiul din nordul Râmnicului a cucerit două medalii, una de aur și alta de argint.