Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Volei

Echipa de speranţe a CET Govora CNMB s-a clasat pe locul 6 la turneul final

• în timpul competiţiei din Galaţi, voleibaliste vâlcene s-au plimbat cu vaporul pe Dunăre şi au vizitat grădina botanică şi acvariul

Recent, la Galaţi, s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de volei feminin rezervat speranţelor. Echipa CET Govora CNMB, pregătită de antrenoarele Denisa Stoicănescu şi Romaniţa Nicolau, a făcut parte din prima grupă alături de CSU Metalul Galaţi, Liceul „Mircea Eliade” Bucureşti şi CSŞ Blaj. Iată rezultatele primelor trei meciuri: CSŞ Blaj – CET Govora CNMB 0-3, Metalul Galaţi – CET Govora CNMB 3-2 şi „Mircea Eliade” Bucureşti – CET Govora CNMB 3-2. Apoi, pentru locurile 5-8, fetele din Sala „Capela” au întâlnit din nou formaţia din Galaţi, pe care au şi învins-o cu scorul de 3-0. Elevele Denisei Stoicănescu şi ale Romaniţei Nicolau au disputat ultima partidă cu CSŞ Caransebeş. Fiind învinse cu 3-2, vâlcencele s-au clasat la finalul turneului din Galaţi pe locul 6.
„Vreau să vă spun că ultimul joc a fost de infarct. Am câştigat categoric primele două seturi, iar în setul 3, după ce am ajuns la 23 egal, am condus cu 24-23 şi în final am pierdut cu 26-24. În setul 4, am condus din nou cu 24-20. Din păcate, deşi pare incredibil, nu ne-a fost de ajuns pentru a câştiga, întrucât am fost egalate şi învinse încă o dată cu 26-24. În setul 5 adversarele s-au departajat, iar noi nu am mai putut recupera. Vreau să precizez faptul că arbitrajul a fost foarte bun, iar nivelul de competitivitate mult mai ridicat decât la ONSŞ. Per ansamplu, suntem mulţumite de evoluţia fetelor. Au demonstrat că pot face faţă cu brio într-o competiţie importantă, chiar dacă norocul nu a fost de partea lor”, a declarat Denisa Stoicănescu.
Iată ordinea primelor patru echipe în clasamentul final: 1. CSŞ Topliţa, 2. Dinamo Bucureşti, 3. Metalul Galaţi şi 4. „Mircea Eliade” Bucureşti. CET Govora CNMB a câştigat premiile pentru „cel mai bun libero” – Alexandra Ciucu şi „cel mai bun om la serviciu” – Bianca Firan, iar cele mai constante jucătoare au fost Roberta Craioveanu şi Cristina Florescu. Au mai evoluat pentru formaţia vâlceană: Alexandra Epure, Alexandra Gugulici, Ioana Luminea, Ioana Silvilescu, Ioana Grigore, Roxana Rizea, Andrada Ducu şi Izabela Bercu.
„Turneul a fost organizat într-un mod excepţional. În prima zi am vizitat am vizitat grădina botanică şi acvariul din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Galaţi, iar în a treia zi ne-am plimbat cu vaporul pe Dunăre. A fost foarte frumos”, a adăugat Denisa Stoicănescu.

Băieţii profesorului Dinu Dumitraşcu, pe locul 8

Tot în această perioadă, la Bucureşti, a avut loc turneul final din cadrul Campionatului Naţional de volei masculin destinat speranţelor. Printre echipele participante s-a numărat şi formaţia Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, pregătită de antrenorul Dinu Dumitraşcu. În urma rezultatelor obţinute în meciurile disputate, voleibaliştii vâlceni s-au clasat pe locul 8.
„Sunt dezamăgit de acest rezultat, pentru că sincer să fiu, mă aşteptam la mai mult din partea lor. Probabil că echipa a avut de suferit şi din cauza faptului că doi dintre jucătorii noştri de bază nu au putut să participe la acest turneu. Unul dintre ei suferise recent o operaţie de apendicită, iar celălalt s-a accidentat cu puţin timp înainte de competiţie”, ne-a declarat profesorul Dinu Dumitraşcu. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button