Volei

Voleibalistele din Sala „Capela” aşteaptă cu nerăbdare cantonamentul din august

Imediat după finala Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, unde au obţinut medalia de bronz, voleibalistele de la CET Govora CNMB au intrat într-o binemeritată vacanţă. În momentul de faţă, elevele Nicoletei şi ale lui Marius Mărgărit îşi continuă pregătirea pentru viitorul an competiţional. Potrivit declaraţiilor celor doi profesori, în această perioadă, antrenamentul sportivelor constă în cea mai mare parte în exerciţii care vizează menţinerea tonusului.

Trei titulare îşi termină junioratul

În curând, trei dintre titularele clubului sportiv prezidat de Cito Drăgan îşi vor termina perioada de juniorat. Este vorba despre Andreea Costache, voleibalistă care doreşte să urmeze Facultatea de Medicină, Luiza Dinu şi nu în ultimul rând, Mirabela Duma. „Dintre cele trei jucătoare care îşi vor susţine examenul de bacalaureat în această vară, avem certitudinea că va rămâne în continuare la echipă doar Mirabela Duma. Cu privire la celelalte două sportive, dorim să le transmitem că suntem alături de ele, le dorim mult succes şi îndeplinirea tuturor obiectivelor pe care şi le-au propus”, ne-a declarat Nicoleta Mărgărit.

Posibile noi achiziţii din Braşov şi Deva

În ultimele zile, conducerea formaţiei vâlcene şi-a îndreptat atenţia către achiziţionarea unor noi jucătoare. De aceea, recent au avut loc mai multe discuţii în acest sens între antrenorii de la CET Govora CNMB şi cei de la CSM Codlea (Braşov), respectiv CSŞ Deva.

Stagiu de pregătire în Thassos

Potrivit profesoarei Nicoleta Mărgărit, în luna august, echipa din Sala „Capela” va desfăşura un stagiu de pregătire în străinătate. Deşi nu s-a stabilit încă, una dintre posibilele locaţii luate în considerare pentru acest cantonament este exotica insulă Thassos din Grecia. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button