Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

Colegiul Tehnic Energetic a celebrat 38 de ani de la înfiinţare

Vineri, 28 mai, Colegiul Tehnic Energetic a sărbătorit 38 de ani de la înfiinţare. Printre invitaţii speciali, prezenţi la eveniment, s-au numărat primarul Romeo Rădulescu, inspectorul general Gabriela Ene, senatorul Dorel Jurcan şi prefectul Petre Ungureanu. În partea introductivă a discursului său, directorul Ion Florescu a evidenţiat cât de mult contează pentru el şi pentru instituţia de învăţământ pe care o conduce participarea constantă la ziua colegiului a unor invitaţi de seamă.
„A devenit o tradiţie ca la acest eveniment să îi avem aproape de noi pe oamenii de suflet. Faptul că sunt din nou prezenţi aici, demonstrează buna noastră colaborare”, a afirmat Ion Florescu.

Elevii vor putea fi verificaţi de părinţi… online

Atunci când a luat cuvântul, primarul Romeo Rădulescu a făcut o scurtă prezentare a unuia dintre proiectele sale. Edilul a explicat că, în curând, toate unităţile de învăţământ din Râmnic vor fi conectate la un sistem informatic centralizat, care va cuprinde informaţii cu privire la situaţia şcolară a fiecărui elev.
„La începutul anului şcolar, toţi părinţii vor primii câte un user şi o parolă, cu ajutorul cărora vor putea verifica online şi actualizat situaţia copiilor. Acestea nu sunt măsuri care au scopul de a îi constrânge pe elevi, ci de a îi ajuta să reuşească în viaţă”, a spus primarul.

Olimpicii au fost premiaţi

Un alt moment semnificativ al festivităţii a cuprins premierea elevilor care au obţinut rezultate excepţionale la diferite concursuri naţionale, a olimpicilor şi a profesorilor care după acest an şcolar se vor pensiona.
„Toate premiile care puteau fi luate, le-au luat elevii noştri. De aceea, în zilele de 29 şi 30 mai, am organizat pentru ei, dar şi pentru profesorii lor, o excursie de două zile la Cluj-Napoca, în care le-am asigurat transport, cazare, masă dimineaţa şi seara”, a precizat Ion Florescu.

Romeo Rădulescu a scăpat de „Brigada Anticorupţie”

Programul artistic a fost bine organizat. Nu putem spune „foarte bine”, din cauza reprezentaţiei teatrale greu de înţeles pentru necunoscători. Scena în care elevii au interpretat diferite roluri, încercând să evidenţieze corupţia din România, s-a sfârşit într-un mod imprevizibil, o bătaie cu ouă, roşii, bulion, murături şi alte „specialităţi culinare” zburând prin sală. De apreciat este însă originalitatea, numai că până şi această calitate, dusă prea departe, nu are un efect tocmai plăcut. Probabil că „Pantomima Anticorupţiei” a fost apreciată la adevărata ei valoare de spectatorii care au privit de la o distanţă sigură, fără să fie implicaţi în bătaia cu mâncare. Este posibil ca şi primarul Romeo Rădulescu să se fi amuzat copios pe seama scenetei, mai ales că nu era prezent în sală în momentul acesteia. Pesemne că a fost informat în timp util în legătură cu ceea ce urma să se întâmple. În plus, edilul a avut un loc privilegiat, în primele rânduri, astfel că nu ar fi avut şanse să scape nepătat de „Brigada Anticorupţie”.
Evenimentul organizat în sala de festivităţi a CT Energetic a mai cuprins dansuri ale majoretelor pregătite de profesoara Laura Haş, precum şi muzică populară. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button