Liga V

Daniel Demetrescu a fost umplut de sânge la Măldăreşti

DemetrescuCunoscut în arbitrajul vâlcean drept un sprinter de elită, care a reuşit mai mereu să scape de furia jucătorilor, Daniel Demetrescu nu a mai avut noroc la Măldăreşti, acolo unde, duminică, 21 noiembrie, a fost agresat fizic de către un spectator, necesitând îngrijiri medicale de urgenţă.

În trecut, „Zăpadă” a mai avut antecedente în această comună, fiind considerat de localnici drept persona non-grata, însă niciodată nu a fost prins şi „corectat”. Astfel, deşi în timpul meciului dintre Progresul Măldăreşti şi Saldi Cernişoara (încheiat 3-2 pentru oaspeţi) nu a existat nici un fel de incidente, nemulţumirile legate de maniera de arbitraj s-au răsfrânt la final, după cele 90 de minute de joc. Circa 50 de spectatori au pătruns în teren pentru a le cere socoteală „cavalerilor fluierului”, asistentul Alin Epure fiind bruscat de către doi jucători ai echipei-gazdă. Observatorul Grigore Tomoiagă a intervenit imediat pentru a calma spiritele şi şi-a scăpat colegul de la o eventuală bătaie. Însă Daniel Demetrescu nu a fost la fel de norocos, acesta încasând o lovitură în plină figură (unii spun că a fost vorba de un bocanc, alţii că ar fi primit un pumn) de la un spectator extrem de iritat. Secretarul general al AJF Vâlcea a sunat la 112, necesitând îngrijiri medicale de urgenţă, de vreme ce a suferit o abundentă hemoragie nazală. După acest incident, Zăpada şi-a scos certificat medico-legal.

Saldi Cernişoara a detronat liderul din Măldăreşti

La Măldăreşti, Saldi Cernişoara a făcut un meci mare, câştigând cu 3-2 împotriva fostului lider, Progresul. Golurile victoriei echipei sponsorizate de Siliminel Diaconescu i-au aparţinut lui Cristi Petcu (două) şi Ilinca. „Din păcate, la Măldăreşti am asistat la scene groaznice, care nu îşi au locul în sport. Totuşi, mă bucur că am reuşit să facem un meci mare. Sincer, AS 2009 e o echipă mai bună decât Progresul”, a precizat Siliminel Diaconescu. „La scorul de 3-2, arbitrul ne-a anulat un gol valabil şi nu ne-a dat un 11 metri. Cred că incidentele au născut tocmai din această cauză”, a spus antrenorul Progresului, Relu Nica. (L.C.)

Articole Similare

2 Comments

  1. si mai ziceau ca la livezi e huliganism…dar nu se uita la ei…data viitoare cand mai comentati vedetiva pe voi!

  2. eu cand vad cum se aseaza in pagina cuv ca ,,pintilie si zapada fac legea in fotbalul jud,, imi vine sa rup ziarul , pai ce ei spun la arbitri sa fure……….ei spun la observ sa nu puna note corecte la arbitrii………totul e o distractie in acest fotbal judetean,fie liga 4 fie liga 5 in special.
    SUNT IN CONDUCEREA UNEI ECHIPE DE LIGA A 5 DE 9 ANI,DAR NU AM PRIMIT NIMIC DE LA AJF DECAT IN ,,ERA,, PINTILIE,scz ba da,am primit o carte cu nicolae rainea ,,facuta cadou de costica valcea,, de parca ne trebuia carti,dar asa se faceau jocurile . fanioane,genti pt asistentii medicali,genti pt delegatii echipelor,mingi,spray pt lovituri,banderole capitan si multe altele, ADEVARAT DIN BANII NOSTRI,DAR AM PRIMIT. ASA CA CIOCU MIC. BAFTA MULTA CONDUCERII AJF VALCEA

Lasă un răspuns

Back to top button