Diverse

PUMNUL FACE LEGEA ÎN FOTBALUL JUDEŢEAN

pumnul face legeaÎn apropierea alegerilor pentru funcţiile de conducere din cadrul AJF Vâlcea, a început să curgă sânge în ligile lui Pintilie. Cum nimeni nu poate să spună nimic contra „talibanului” (sau mai precis îi e frică!!!), arbitrii au devenit „ţinta” principală a nemulţumirilor pe terenurile de fotbal din judeţ.

Motivele pentru care se întâmplă toate aceste incidente au fost anticipate deja de către mulţi dintre delegaţii echipelor, care şi-au exprimat indignarea, în dese rânduri, bineînţeles sub protecţia anonimatului: „Fotbalul judeţean zace, de patru ani, într-o mocirlă de nedescris! Oricine poate da cu pumnul pentru că nu va avea în nici un caz de suferit. AJF-ul nu mai acordă de mai mult timp sancţiuni drastice celor certaţi cu disciplina deoarece Pintilie ar pierde din capitalul electoral pe care s-a străduit să şi-l adune. Din păcate, tot mai mulţi arbitri vâlceni sunt bătuţi pe maidanele din judeţ, însă «talibanul» nu e dispus deocamdată să-i apere. Trebuie mai întâi să treacă alegerile! Asistăm la un moment fără precedent în fotbalul judeţean, unde pumnul face legea!!!”.
Săptămâna trecută, chiar secretarul general al AJF, Daniel Demetrescu, a fost bătut crunt la Măldăreşti, la un meci de Liga a V-a, pe care îl arbitra la centru, culmea, chiar sub ochii şefului arbitrilor, Grigore Tomoiagă. Alţi cavaleri ai fluierului şi-au găsit „naşii” pe terenurile de fotbal, cum ar fi Alin Epure, Alin Iagăr, Dumitru Rotariu, Marian Joiţa, Claudiu Cârstea, iar lista poate continua.
Ar fi nevoie, desigur, de o schimbare radicală în ceea ce priveşte atitudinea tuturor conducătorilor de echipe faţă de actuala conducător al AJF Vâlcea. Până acum, nimeni n-a avut însă curajul să-şi spună punctul de vedere, de teama unor sancţiuni, Pintilie nefiind de altfel la prima ispravă de acest gen. În dese rânduri, prin diferite tertipuri, „talibanul” a încercat să închidă gura celor care îi contestă supremaţia.

Articole Similare

2 Comments

  1. asta o merita 100% e cel mai imputit si pervers arbitru din judet (vorbesc de astia cu valoare 0 ).
    sper sa am si eu ocazia sa-l prid o data si sa-i sparg *****.

  2. Sa mori u ma k e cel mai imputit j pervers arbitru din judet ??

    Ai fi j u vreu mare jucator aa ?

    Sa’l prinzi j sa’i s**i p**a ma :*

Lasă un răspuns

Back to top button