Diverse

Costică-Vâlcea nu exclude o eventuală revenire la şefia AJF

Costica Valcea* săptămâna trecută, fostul preşedinte al forului judeţean nici nu a susţinut însă sută la sută că va intra în cursă, împotriva lui Constantin Pintilie

Fost preşedinte al AJF Vâlcea timp de cinci ani, până în 2005, atunci când a fost numit la şefia CCA, Gheorghe Constantin nu a exclus o eventuală revenire în fruntea forului fotbalistic judeţean. „Despre o eventuală candidatură a mea la şefia AJF cred că încă nu e timpul să vorbesc. Nu pot uita munca depusă la Vâlcea şi nici faptul că AJF-ul a reprezentat poarta mea de lansare, şansa de a ajunge la CCA. Port în continuare un respect deosebit celor care m-au ales în funcţia de preşedinte al AJF, care m-au ajutat şi m-au susţinut ulterior, în perioada celor cinci ani petrecuţi la Vâlcea. Dacă viaţa îmi va da şansa de a reveni la AJF o voi face cu multă plăcere. Alegerile sunt în decembrie, până atunci mai am timp suficient pentru a mă gândi ce voi face în continuare. Voi analiza situaţia pe toate feţele, la vremea repectivă”, a spus Costică-Vâlcea. (N.C.)

Articole Similare

One Comment

  1. SCOALA DE FOTBAL”CONSTANTIN DONOSE”
    (fost component al Universitatii Craiova) organizeaza selectie pentru copiii nascuti intre anii : 1995-1996 si 1997-1998.
    Pentru mai multe detalii:telefon 0765/438875;0721/474890;0770/669679.
    Antrenamentele se vor desfasura in Rm Valcea.

Lasă un răspuns

Back to top button