Liga IV

Olteţul Zătreni îl va recuza pe Marian Joiţa

* oficialii echipei din sudul judeţului au luat această decizie după „întâmplările ciudate” din meciul cu Dinamo 2007 Rm. Vâlcea

Chiar dacă au învins în meciul cu Dinamo 2007 Rm. Vâlcea, oficialii echipei Olteţul Zătreni au îndreptat din nou tunurile spre arbitri, centralul Marian Joiţa fiind cel acuzat de această dată. Potrivit spuselor antrenorului Nicolae Vîlcu, în duelul de sâmbăta trecută, Joiţa a tolerat prea mult jocul dur al „câinilor”, pe care nu i-a sancţionat cu mai multe cartonaşe galbene. „Victoria noastră în faţa echipei Dinamo este cu atât mai mare cu cât, în acest meci, a trebuit să jucăm şi împotriva arbitrilor. Centralul Marian Joiţa n-a penalizat niciunul dintre faulturile dure ale celor de la Dinamo, însă în schimb, împotriva noastră, fluiera chiar şi dacă mingea era deviată de vânt. În plus, am avut şi o fază în care puteam primi un penalti, dar pe care s-a făcut, de asemenea, că nu-l vede. Ca să nu mai spun că a prelungit şi meciul exagerat de mult, doar ca să egaleze Dinamo. Probabil că se uitase joi seara la Steaua – Napoli şi şi-o fi spus că e la modă să procedeze astfel! Pur şi simplu şi-a bătut joc de noi, iar prin prisma a tot ceea ce s-a întâmplat ciudat cu Dinamo vom face cerere de recuzare către CJA Vâlcea, pentru că nu vrem ca Marian Joiţa să ne mai arbitreze vreodată în acest sezon”, a spus Vîlcu.

„Şi cu Şirineasa, şi cu Dinamo, am fost tocaţi ştiinţific!”

Furia antrenorului de la Zătreni este cu atât mai mare cu cât este pentru a doua oară consecutiv când consideră că arbitrii pun piedici fotbaliştilor de la Olteţul. „Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat în ultimele două meciuri din campionat. Cu AS Şirineasa, arbitrul Adrian Lazăr a venit de asemenea «cu dedicaţie», iar acum Marian Joiţa ne-a făcut praf. De fiecare dată am fost tocaţi ştiinţific, pur şi simplu arbitrii şi-au bătut joc de noi, pe toată durata celor 90 de minute, ceea ce mă îngrozeşte!”, a subliniat Nicolae Vîlcu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button