Fără categoriePolitica

Costi Rădulescu reproşează PNL-ului că vrea să dea afară 500 de muncitori de la CET Govora

Costi Radulescu (1) copy–    social-democratul propune o activitate prin care se pot crea 500 de noi locuri de muncă în această societate

Deputatul Constantin Rădulescu, liderul PSD Vâlcea, nu este de acord ca CET Govora să disponibilizeze aproximativ 500 de salariaţi şi consideră că vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns această societate sunt liberalii, care controlează CJV. Totodată, parlamentarul s-a arătat convins că vâlcenii vor sancţiona PNL pentru această mizerie. „Să arunci oamenii în stradă, să-i laşi fără locuri de muncă, este cel mai grav lucru pe care îl poate face cineva. Consiliul Judeţean şi CET-ul sunt controlate de liberali de mai bine de un an. În tot acest timp, liberalii nu s-au agitat să rentabilizeze CET-ul, ci să-şi angajeze ei cât mai mulţi agamani, membri CA, consilieri, plimbători de hârtii.

Sunt aproape o sută. Acum, preocuparea lor e să dea afară muncitori, adică pe cei care produc. Eu le-am o soluţie ambelor structuri: să înfiinţeze depozite intermediare de cărbune, destinate vânzării către populaţie. Le-am făcut oficial, dar n-au catadicsit să-mi răspundă. În activitatea propusă de mine, minim 500 de angajaţi ar putea fi absorbiţi. Pe parcurs, ar putea fi extinsă şi în alte judeţe. Revenind, eu le recomand liberalilor, care conduc CET Govora, să nu-şi mai bată joc de această societate şi de vâlceni pentru că va veni şi momentul în care vor plăti toate aceste mizerii. Peneliştii ştiu doar să distrugă în Vâlcea? Să construiască ceva nu sunt în stare?”, a întrebat, retoric, preşedintele PSD Vâlcea.

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button