Fără categoriePolitica

Matei ar vrea să revină director la ABA Olt şi ar fi dispus să o dea la pace cu Romeo

– Valeru Amza i-a recomandat lui Gică Păsat să-şi ia viteză de la Consiliul Judeţean Vâlcea, după ce a compromis imaginea instituţiei

Lucrurile au început să se liniştească în PSD Vâlcea după ce, timp de câteva zile, venirea lui Romeo Rădulescu a creat valuri în organizaţie. Social-democraţii s-au mai gândit, au mai analizat şi au ajuns la concluzia că ceea ce s-a întâmplat ar putea fi o mare şansă ca PSD să câştige nu doar judeţul, ci şi municipiul. Din fericire pentru PSD, şi Gigi Matei pare dispus acum să discute cu candidatul ales de Liviu Dragnea pentru funcţia de primar al Râmnicului. Primarul interimar al municipiului a sugerat că încă este afectat de decizia luată de liderul PSD, împreună cu deputatul Costi Rădulescu.

Potrivit consilierului Valeru Amza, Gigi Matei a anunţat că va discuta cu Romeo Rădulescu despre programul de lucru din următoarea perioadă, dar şi despre lista celor care vor candida pentru Consiliul Municipal. „Mi-a spus domnul Matei că va discuta cu domnul Rădulescu despre program, despre candidaturile la Consiliul Local. Încă este supărat, dar respectăm decizia. (…) Ţelul final este să câştigăm. Trebuie să discutăm cu membrii de partid, care probabil vor fi la început mai reticenţi, aşa cum au fost şi în 2012. Domnul Matei a dat dovadă de multă maturitate politică, a aşteptat să se liniştească lucrurile. Personal, nu cred că-şi mai doreşte o carieră în administraţie. A avut ocazia acum, cu acest interimat la primărie”, a dezvăluit Valeru Amza. Sursele noastre ne-au confirmat ambele informaţii date de consilierul PSD: aseară, a fost programată prima întâlnire Romeo-Matei, iar actualul primar interimar al oraşului ar fi interesat ca, după alegerile din iunie, să revină în funcţia de director al Administraţiei Bazinale de Apă Olt. Ieri dimineaţa, şi Romeo Rădulescu afirma că „sunt şanse de 100 %” ca Gigi Matei şi el să se împace şi să facă echipă.
Referitor la descinderea DNA în Consiliul Judeţean şi la punerea sub cercetare penală a preşedintelui interimar Gheorghe Păsat, Valeru Amza a fost foarte scurt şi ferm: „Dacă mi se întâmpla mie ce i s-a întâmplat domnului Păsat, plecam! Ferească Dumnezeu, ce să mai faci acolo, nu mai ai nicio credibilitate, toată lumea se uită într-un fel la tine!”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button