Alte sporturi

Clubul Tiger Gym a câştigat cinci medalii la Gala „Jisendo – Cupa Securitas”

* Laurenţiu Bălan, Adrian Păunescu şi Cosmin Ioan Licu s-au întors cu aur de la întrecerea din Bucureşti

Sâmbătă, 22 mai, la Bucureşti, a avut loc competiţia de kickboxing pe regulamentul de K1 „Jisendo – Cupa Securitas”, organizată de promotorul şi antrenorul Florin Mana. Întrecerea s-a bucurat de o largă participare, fiind înscrise peste 20 de cluburi şi peste 150 de sportivi. Din partea clubului Tiger Gym Rm Vâlcea au participat 5 luptători. Aceştia au avut o prestaţie deosebită, reuşind să obţină 3 locuri I şi două locuri II: Laurenţiu Bălan, Adrian Păunescu, Cosmin Ioan Licu – locul I, Viorel Diaconu, Robert Gabriel Lazăr – locul II.
Astfel prin activitatea intensă, dar mai ales prin rezultatele obţinute de-a lungul anilor de către Tiger Gym, oraşul Rm. Vâlcea se poate mândri că are unul din cele mai puternice cluburi de kick-boxing-muay thai din România.
„A fost o competiţie cu sportivi destul de bine pregătiţi, ceea ce ne îndreptăţeşte să apreciem că nivelul kick-boxing-ului din România e în creştere de la un an la altul. Asta datorită faptului că există astfel de evenimente în care sportivi pot căpăta experienţa necesară în drumul spre marea performanţă. Permiteţi-mi să felicit pe această cale organizatorii galei din Capitală, respectiv pe domnul Florin Mana şi firma Securitas  pentru munca depusă pentru ca acest eveniment să aibă loc în cele mai bune condiţii”, a declarat antrenorul clubului Tiger Gym, Viorel Stanciu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button