Alte sporturi

Instituţia de învăţământ condusă de Ion Florescu celebrează 38 de ani de la înfiinţare

Pe 28 mai, Colegiul Tehnic Energetic sărbătoreşte 38 de ani de când îşi înscrie cu mândrie numele printre instituţiile de învăţământ din judeţ. Potrivit directorului Ion Florescu, evenimentul organizat vineri va fi unul relativ modest comparativ cu ceea ce se pregăteşte pentru celebrarea a 40 de ani de la înfiinţare.

Invitaţi speciali vor fi primarul Romeo Rădulescu, prefectul Petre Ungureanu, senatorul Dorel Jurcan, deputatul Samoil Vâlcu, vicepreşedintele CJ Romulus Bulacu, inspectorul general Gabriela Ene şi nu în ultimul rând, decanul Facultăţii de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Sorin Cîmpean.
Printre manifestările ce vor avea loc în sala de sport a CT Energetic se numără premierea elevilor care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade de nivel naţional şi anunţarea unei excursii în care vor fi implicaţi toţi cei care au realizat performanţe, indiferent de domeniu. Un bun exemplu în acest sens ar fi fetele care au câştigat recent Cupa Liceelor la fotbal.
„Pentru două zile, le vom asigura copiilor transport, cazare, masă dimineaţa şi seara la Cluj-Napoca. De menţionat este că alături de elevi vor fi şi profesorii care i-au pregătit. În total, estimez că vor merge în excursie aproximativ 50 de persoane. Mai pregătim şi o festivitate realizată pentru a le mulţumi celor opt profesori care vor ieşi la pensie, după care vom organiza un program artistic. Spre final se va desfăşura un meci de fotbal între elevi şi profesori, iar apoi, evenimentul va fi încheiat cu o masă festivă”, ne-a declarat Ion Florescu. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button