Acasă Auto-Moto Ce accesorii pentru căştile moto să alegi?

Ce accesorii pentru căştile moto să alegi?

53
0
casti moto

Daca vrei sa te bucuri cu adevarat de experienta fiecarui drum cu motocicleta, protectia capului si a fetei este esentiala. Si, asa cum stie orice pasionat de motoare, casca este necesara, dar nu si suficienta. La fel de important este sa folosesti diferite accesorii pentru casti moto, fiecare indeplinind rolul sau specific, pentru un plus de siguranta.

casti moto

Razele puternice ale soarelui, o rafala puternica de vant, picaturile de ploaie sau praful reprezinta, fiecare, un factor care iti poate distrage atentia de la drum, mai ales daca parcurgi distante lungi. In astfel de situatii, se pot dovedi de real folos cagulele, mastile, bandanele, vizierele, parasolarele sau cozorocurile.

Iata o parte dintre cele mai interesante oferte de accesorii pentru casti moto disponibile in magazinul online Sport-mag.ro!

Cagula multifunctionala de protectie W-TEC NF-7802

Acest accesoriu pentru casti moto asigura, datorita materialului elastic si formei anatomice, un nivel ridicat de confort si protectie impotriva frigului. Datorita acestui fapt, purtarea sa este recomandata de fiecare data cand fata este expusa la frig, vant sau ploaie. In plus, croiala este astfel conceputa incat sa asigure protectie inclusiv pentru zona gatului.

Disponibila la pretul de 33 de lei, redus de la 43 de lei, aceasta cagula prezinta si avantajul ca poate fi folosita, de asemenea, pentru ciclism sau chiar pentru diferite sporturi de iarna, precum schi sau snowboarding. Astfel, reprezinta o investitie foarte inteligenta.

Bandana multifunctionala MTHDR USA Highway

Un alt accesoriu util pentru casti moto este aceasta bandana in forma de tub, multifunctionala, potrivita pentru utilizare pe toata durata anului calendaristic. Fabricata din microfibra din poliester, se comporta ca o esarfa respirabila, cu avantajul unei foarte bune rezistente la uzura.

Gama de utilizare este extrem de variata. Poate fi folosita ca esarfa, bentita, gluga, cagula, caciula si chiar ca banderola de par, in functie de nevoile si de preferintele fiecaruia. Indiferent de optiune, isi indeplineste scopul fundamental, si anume acela de a mentine calde zonele capului si gatului.

Grafica este una atractiva si are o lungime de 48 de centimetri. Este disponibila la pretul de 49 de lei, redus de la un pret initial de 65 de lei.

Viziera de schimb

Viziera de inlocuire pentru casca YM-925 si Lanxamo este un produs de inalta calitate, cu acoperire antizgarieturi. Prezinta avantajul ca, datorita mecanismului sau simplu, poate fi inlocuit cu usurinta si rapiditate maxima.

Acest accesoriu este disponibil in doua versiuni. Exista, in primul rand, versiunea 100% transparenta, potrivita indeosebi pentru conditii meteo de vizibilitate redusa. De asemenea, este disponibila si in versiunea nuantata, potrivita pentru utilizare pe vreme insorita.

Acest accesoriu pentru casti moto poate fi cumparat la pretul de 49 de lei, redus cu 10 lei fata de pretul initial de 59 de lei.

Parasolare de schimb pentru casti moto

Parasolarul de schimb pentru casca moto W-Tec Kustom este perfect atunci cand vrei sa modifici designul castii sau cand trebuie inlocuit parasolarul original. Fabricat din plastic intarit, are o mare durabilitate. In plus, prezinta avantajul ca poate fi atasat la casca.

Prezinta o rezistenta crescuta la razele ultraviolete si la apa, iar instalarea se realizeaza foarte usor. Pretul initial este de 34 de lei, dar acum poti sa il cumperi din magazinul online Sport-mag.ro la pretul de numai 26 de lei.