Acasă Liga III C-o stea… se vede Liga a II-a la Fedeleşoiu! ”Cioară” vrea promovarea...

C-o stea… se vede Liga a II-a la Fedeleşoiu! ”Cioară” vrea promovarea cu Dăeşti şi o echipă de Divizia B, adusă în Cupă, la Vâlcea

512
0

Pandemia nu l-a afectat prea mult pe atacantul echipei Viitorul Dăeşti, Florin Costea. ”Cioară” se află într-o dispoziţie bună de joc. În cele patru meciuri oficiale din acest sezon, şi-a creat multe situaţii de a înscrie, a şi ratat, însă a şi punctat. Costea cel mare nu neagă faptul că şi-ar dori să-şi treacă în palmares o nouă promovare, un nou titlu de campion, iar în Cupa României, el şi colegii săi să aducă la Fedeleşoiu o echipă din eşalonul secund.


”După perioada lungă de pandemie, în care nu am jucat niciun meci amical, nu cred că se pune problema că nu am convins în primele trei jocuri. E normal ca după 6-7 uni de pauză să nu avem ritm de joc. Dar, până la urmă, avem trei victorii. La Horezu am pierdut nemeritat, pe greşelile noastre. Nu au câştigat ei, ne-am bătut singuri. Am făcut trei greşeli mari, au fost trei contraatacuri şi aşa s-a scris istoria meciului. Eu sunt mulţumit. Am mers mai departe în Cupă. Sperăm să aducem cel puţin o echipă de Liga a II-a la Fedeleşoiu. Iar în campionat, avem o victorie şi un eşec. Dacă vom câştiga sâmbătă, cu Şelimbăr, totul intră în normal. Nu ştiu dacă avem şanse la primele două locuri. Ne gândim la promovare şi poate terminăm pe 5-6, cum a fost data trecută, când am încheiat pe 11, 12. Luăm fiecare meci în parte, vedem unde ne aflăm la sfârşitul turului, iar dacă vom avea şanse să ne batem pentru promovare, bineînţeles că ne dorim. Am titluri de campion câştigate, promovări şi normal că aş vrea o promovare şi la Vâlcea, cu Dăeşti, dar vom vedea dacă vom reuşi.

Lotul, în mare, e cam acelaşi. E acelaşi nucleu, care a ţinut ehipa şi până acum. Sper ca şi jucătorii noi să ne ajute, să vină cu un plus, să avem rezultate cât mai bune. Urmează meciul cu Şelimbăr. Nu e mai important decât celelalte. Şi cu Costeşti, şi cu Horezu, au fost la fel de importante. Tot tre puncte sunt în joc. Nu poţi să câştigi patru puncte dacă baţi pe Şelimbăr. Miza e aceeaşi. Vrem să le câştigăm pe toate”, a declarat atacantul echipei Viitorul Dăeşti, Florin Costea. Golgheterul trupei din Fedeleşoiu speră ca întreg lotul să fie apt pentru acest sezon. ”Ne ferim cât de mult putem să nu contactăm virusul. Dar suntem toţi oameni, putem să-l luăm de oriunde. Sper, totuşi, să nu avem probleme de acest gen în lot, să fim cu toţii apţi. E cel mai important lucru în momentul de faţă”, a mai adăugat Costea.

Întrebat despre situaţia din fotbalul craiovean, Florin a precizat: ”Eu ţin cu ambele echipe din Craiova. Îmi doresc ca Universitatea din Divizia B să promoveze în Liga I, iar cealaltă echipă, să câştige campionatul. Normal, sunt mai ataşat de cea din Divizia B, pentru că acolo am jucat”. (S.S.)