Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Bogdan Pistol se pregăteşte pentru al doilea tur

pistol antonescu buican• Mii de vâlceni l-au aplaudat şi l-au încurajat pe candidatul PNL la Primăria Râmnicului, Bogdan Pistol, prezent alături de liderii importanţi ai partidului la spectacolul de la Casa Ştiinţei

Liberalii au luat la pas cartierul Ostroveni, marţi 13 aprilie pentru a-l susţine pe Bogdan Pistol. Alături de acesta, s-a aflat în permanenţă liderul PNL, Crin Antonescu, vicepreşedintele Varujan Vosganian, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, primarul din Giurgiu şi deputatul Alina Gorghiu.

Liberalii au fost opriţi pe stradă de sute de râmniceni care au dorit să îl încurajeze pe tânărul Pistol. După ce au făcut turul cartierului Ostroveni, reprezentanţii PNL s-au oprit la scena amplasată la Casa Ştiinţei, unde au fost aşteptaţi de simpatizanţi, de membrii partidului, dar şi de mii de cetăţeni. Bogdan Pistol a urcat pe scenă alături de Crin Antonescu în aplauzele vâlcenilor, care consideră că este momentul ca în Râmnic să se facă o altfel de politică. „Unii spun că Bogdan este prea tânăr. Eu aş vrea să ştiu unde începe şi unde se sfârşeşte tinereţea. Îmi aduc aminte că exact la vârsta lui intram în Parlament şi mă împrieteneam cu Crin Antonescu. Eu cred în Râmnic, oraş deschis şi cred că asta poate însemna că Râmnicul poate intra într-un cerc investiţional, că vor exista locuri de muncă”, a declarat Varujan Vosganian. La rândul său, preşedintele PNL Crin Antonescu i-a îndemnat pe râmnicenii care l-au votat pe el la alegerile prezidenţiale, dar şi pe cei care nu l-au votat, să meargă pe mâna lui Bogdan Pistol pentru că nu vor regreta. Antonescu este de părere că Bogdan Pistol este mai pregătit ca niciodată să preia funcţia de primar al muncipiului, mai ales că are o mulţime de proiecte ce ar putea îmbunătăţi viaţa râmnicenilor. „Sunt alături de Bogdan Pistol pentru că e un om pe care îl cunosc de ani de zile.Un om despre care am curajul să spun că am deplină încredere .Îl văd acum mai pregătit, mai puternic, mai capabil. E un om cu iniţiativă şi idei. Tuturor celor care mi-aţi dat votul, vă mulţumesc şi vă rog cu toată răspunderea să aveţi încredere şi în el”, a recomandat Crin Antonescu. Candidatul PNL a promis în faţa cetăţenilor că proiectul său „Râmnic, oraş deschis!” va prinde contur imediat ce va fi ales primar. „Suntem aici pentru că toţi credem într-un alt Râmnic, în ceva mai bun pentru copiii noştri. Ne e greu, ştim cu toţii că nu ne bine. De 20 de ani în acest oraş grupuri de oameni au închis Râmnicul. Aceleaşi grupuri de oameni nu vor sub nici o formă să îl deschidă. Aceleaşi grupuri de oameni cu o altă pălărie mai mare la Bucureşti au închis tot şi până la urmă au închis şi primarul. Noi vrem să deschidem Râmnicul!”, a spus Pistol. În plus, acesta a declarat că porneşte în bătălie fără teama că ar putea fi «sancţionat» dacă obţine mai multe voturi decât Crin Antonescu. „Eu îi spun fără frică, fără teamă, că voi depăşi aici, la Râmnic, rezultatul pe care Crin Antonescu l-a obţinut la alegerile prezidenţiale. Fără teamă că mi se va întâmpla acelaşi lucru care i s-a întâmplat fostului primar, pentru că a luat mai multe voturi decât Traian Băsescu”, a mai afirmat tânărul liberal.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

2 Comments

  1. BOGDAN PISTOL IN TURUL 2!!!BOGDAN PISTOL ESTE SUSTINUT DE UN UM CARE NU PROMITE CEEA CE NU POATE REALIZA, ESTE SUSTINUT DE OMUL CARE PROMOVEAZA O ALTA POLITICA !!IMPREUNA CU CRIN ANTONESCU SA DESCHIDEM PORTILE RAMNICULUI!!!

Lasă un răspuns

Back to top button