Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

Atleţii de la CS Chimia se antrenează pentru finala Campionatului Naţional

7Lelioara atletism• sâmbătă, 3 iulie, sportivii pregătiţi de Lelioara Alexandrescu au alergat la Grand Prix-ul din Capitală

Stadionul Dinamo din Bucureşti a găzduit pe data de 3 iulie etapa a doua a Grand Prix-ului rezervat categoriilor de seniori, tineret şi juniori 1. Competiţia s-a bucurat de prezenţa unui număr mare de atleţi veniţi de la cluburi din toată ţara. Alături de aceştia au participat la întrecerea desfăşurată în Capitală şi sportivii pregătiţi de antrenoarea Lelioara Alexandrescu la CS Chimia Rm. Vâlcea. Este vorba despre Marian Rădescu (juniori 1), Angelica Băcanu (juniori 1), Cosmin Rădescu (tineret) şi Adrian Olaru (tineret).
„Băieţii au concurat în proba de 200 metri plat şi au obţinut rezultate de calificare la etapa finală a Campionatului Naţional de atletism care va avea loc în zilele de 16 şi 17 iulie. O adevărată performanţă a realizat juniorul Marian Rădescu, acesta reuşind să scoată un timp de doar 23,9 secunde pe 200 de metri. Angelica Băcanu a alergat în proba de 400 metri garduri şi s-a clasat pe locul 7. Consider că s-a descurcat destul de bine, mai ales că aceasta a fost prima ei competiţie de nivel naţional şi a realizat un timp remarcabil de numai 69 secunde. Vreau să mai precizez că am plecat spre Capitală chiar în ziua concursului şi tot atunci ne-am şi întors. Pentru noi nu a fost decât o scurtă verificare înainte de finală. De aceea, pot spune că sunt mulţumită de evoluţia sportivilor mei şi cred că fiecare dintre ei a obţinut un rezultat bun”, ne-a declarat antrenoarea.
Pe lângă sportivii prezenţi la Grand Prix-ul din Bucureşti, în etapa finală a Campionatului Naţional, CS Chimia va fi reprezentat de încă trei atleţi. Potrivit Lelioarei Alexandrescu, aceştia sunt: Alina Predescu, pentru proba de 100 metri garduri, Mădălin Neaţă, la 800 m şi Vlad Olescu, la 400 m.
„Elevii mei vor participa şi la două ştafete, 4×100 m şi 4×400 m. Îmi doresc foarte mult să ocupe un loc pe podium şi în acest an, ţinând cont de faptul că în 2009, la 4×100 m au obţinut medalia de argint”, a adăugat Lelioara Alexandrescu. (O.D.)

Articole Similare

One Comment

  1. Succes la stafeta si sper ca sa luati cel putin o medalie…..dumnezeu sa fie alaturi de voi [-o<[-o<[-o<

Lasă un răspuns

Back to top button