Diverse

Aurelian Roşca a semnat pe încă doi ani

2handbal_rosca* fostul şef al Centrului Naţional Olimpic de Excelenţă de la Rm. Vâlcea, se află pe banca campioanei en-titre a României din vara anului 2008, fiind mai întâi secundul croatului Ivica Rimanic, apoi al lui Radu Voina, urmând ca de-acum să lucreze şi cu ungurul Peter Kovacs

După plecarea lui Radu Voina de la Oltchim, oficialii clubului vâlcean au luat decizia să-l păstreze în continuare, ca antrenor secund, pe Aurelian Roşca. Fostul şef al Centrului Naţional Olimpic de Excelenţă de la Rm. Vâlcea, se află pe banca campioanei en-titre a României din vara anului 2008. Roşca a fost mai întâi secundul croatului Ivica Rimanic, apoi al lui Radu Voina, iar acum va lucra şi cu ungurul Peter Kovacs.
În trecut, Voina a mai activat de câteva ori la Oltchim, în special tot ca secund, o singură dată, îndeplinind şi rolul de „principal”. Se întâmpla acest lucru în sezonul 2000-2001, atunci când a bifat şi câteva meciuri în Liga Campionilor. Roşca a preluat echipa în ianuarie 2001, de la Bogdan Macovei, dar n-a reuşit s-o califice în sferturile de finală, primele două locuri în grupa din care Oltchim a făcut parte fiind ocupate de echipele nordice Viborg HK (Danemarca) şi Larvik HK (Norvegia).
O perioadă, Aurelian Roşca a fost şi secundul lui Cornel Oţelea la naţionala de handbal feminin, iar mai apoi al Marianei Târcă, la Rulmentul Braşov, echipă cu care a câştigat chiar titlul naţional, în sezonul 2005-2006.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button