Acasă Administratie Aproape toată crema politicii vâlcene, prezentă la inaugurarea podului de la Gura...

Aproape toată crema politicii vâlcene, prezentă la inaugurarea podului de la Gura Văii

151
0

RosuAproape toată crema politicii vâlcene a fost prezentă, sâmbătă, la Bujoreni, unde Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean, primarul Alexsandru Roşu, Nicolae Vălimăreanu, directorul general al RAJDP, preotul Petre Mateiescu, viceprimarul Ion Raicu şi ÎPS Gherasim Cristea au tăiat panglica inaugurală a podului de la Gura Văii, un obiectiv de investiţii mult aşteptat de locuitorii din această zonă.

La eveniment, pe lângă zecile de cetăţeni din comună, au mai participat primarii Ilie Amuzan (Călimăneşti), Ion Dobre (Dăeşti), Mihai Mateescu (Băile Govora), deputatul Cristian Buican, senatorul Emilian Frâncu, consilierul judeţean Dan Fiera, Anton Miţaru, directorul Mircea Predescu, dar şi o mulţime de politicieni de liga a doua.
Vorbindu-le celor prezenţi despre importanţa investiţiei inaugurată, primarul Roşu a amintit că, până nu demult, locuitorii din această zonă a comunei Bujoreni erau nevoiţi să treacă prin pârâul Muereasca pentru a ajunge la gospodării. „Cel mai greu era pentru copiii care trebuiau să meargă la şcoală, pentru gravide, dar era o mare problemă şi atunci când comunitatea de aici îşi ducea persoanele decedate la cimitir, la biserică… sau când era nevoie de intervenţia unei ambulanţe. Acum, oamenii care locuiesc în acest sat beneficiază de un pod modern, realizat cu o finanţare de la Consiliul Judeţean şi din bugetul Primăriei. Sigur că, pe viitor, avem şi alte investiţii pregătite pentru această zonă şi sunt convins că domnul preşedinte Ion Cîlea va fi alături de noi de fiecare dată când vom avea nevoie de dumnealui”, a afirmat Alexsandru Roşu. (O.D.)