Acasă Liga Nationala Aardahl aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu ”cel mai frumos public din România”

Aardahl aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu ”cel mai frumos public din România”

116
0

Maren Nyland Aardahl este prima jucatoare din Norvegia care evoluează pentru Râmnicu Vâlcea. Cum a fost impactul cu România, cu oraşul nostru şi ce aşteptări are de la noul sezon, a spus în cadrul unui interviu realizat de oficialii de la SCM.

Te-ai acomodat bine la Râmnicu Vâlcea?

M-am acomodat foarte bine, mă simt foate bine aici, fetele sunt foarte deschise iar oamenii sunt foarte amabili. Nu am apucat să vizitez decât foarte puţin oraşul, am fost în cantonament timp de zece zile, dar pot spune că mă descurc să ajung la Shopping Mall ori la magazine, cunosc lucrurile de bază.

Cum ţi s-a părut perioada de cantonament?

Pregătirea montană a fost una foarte reuşită, sunt surprinsă cât de bine am lucrat, m-a făcut să mă simt că mă pregătesc ca acasă, în Norvegia. Colegele sunt toate foarte bine pregătite şi consider că vom avea un sezon foarte bun.

Râmnicu Vâlcea e un oraş cu tradiţie în handbal…

Cred că în Râmnicu Vâlcea avem condiţii foarte bune, în special Sala Sporturilor Traian oferă o atmosferă impresionantă. Anul trecut am jucat aici cu Bietigheim şi pot spune că fanii creează una dintre cele mai frumoase atmosfere împotriva careia am jucat până acum şi abia aştept să joc alături de ei. Oraşul respiră handbal, simţim acest lucru, toata lumea ne recunoaşte iar pentru mine acest lucru este ceva diferit şi va reprezenta o experienţă plăcută.

Obiectivul tău în acest sezon?

Este greu să spun în momentul de faţă care este obiectivul meu în acest sezon, din cauza acestei situaţii (Covid19), dar dacă toate lucrurile revin la normal şi sezonul se va desfăşura conform planului, am aşteptări foarte mari. Sper să avem o evoluţie bună în faza grupelor Ligii Campionilor, să fim în top, iar pe plan intern îmi doresc să câştigăm toate jocurile. Ne vom pregăti bine şi cred că vom avea un sezon bun.

Predicţii pentru actualul sezon al Ligii Campionilor?

Este dificil de răspuns. Cred că avem o grupă foarte puternică în Liga Campionilor, cu echipe foarte bune, dar de asemenea şi cealaltă grupă este foarte echilibrată. Când joci în Liga Campionilor te aştepţi să întâlneşti cele mai bune echipe din Europa şi orice s-ar fi întâmplat la tragerea la sorţi am fi avut o grupă dificilă. În orice caz, ne va aştepta un sezon dificil.

Un mesaj pentru suporterii noştri?

Doresc să le transmit fanilor că îmi pare foarte rău că nu ne vor putea susţine pe viu momentan, ştiu cât de mult înseamnă ei pentru echipă şi aştept cu nerăbdare să fiţi din nou prezenţi în Sala Sporturilor Traian, să ne încurajaţi, să fiţi al 8-lea jucător al echipei. Abia aştept să vă întâlnesc!