Liga V

Oaspeţii au făcut-o de oaie

AS Oteşani – Luceafărul Pesceana 13-1
• cea mai categorică înfrângere din „istoria” echipei

În ultima etapă din acest campionat, gruparea delegatului Mirel Dincă a înregistrat cu siguranţă cea mai ruşinoasă pierdere din ultimii ani şi poate chiar de la înfiinţarea ca asociaţie sportivă. Delegatul echipei nici nu îşi mai aminteşte să fi pierdut vreodată la un asemenea scor. Fără a mai fi interesaţi de actualul campionat, jucătorii de la Luceafărul au plecat în deplasare, după ce în noaptea precedentă au petrecut la maxim la ziua unui coleg din echipă. Vizibil „obosiţi”, partida a avut caracter comic, patru dintre reuşitele adversarilor fiind autogoluri, iar alte două goluri au fost marcate direct din corner, fără ca vreun jucător de la cele două echipe să atingă mingea.

„Am furat-o rău de tot, chiar ruşinos. Nu îmi aduc amintea ca vreodată să fi fost învinşi la scor aşa mare. AS Oteşani a făcut istorie cu noi în meciul direct, deoarece de 30 de ani cât sunt la echipă nu ştiu să fi existat vreun precedent de acest gen. Am mai pierdut rău o dată la opt goluri, dar nicidecum la 13. Plănuisem iniţial să nu ne prezentăm, dar jucătorii au ţinut morţiş să meargă să joace, deşi nu dormiseră deloc. E treaba lor. Au dat ocazia adversarilor să facă ce vor pe teren. A fost un meci de cascadorii râsului. Parcă atunci era prima dată când jucătorii mei puseseră piciorul de minge. Râdeau adversarii de noi de parcă eram la circ. Nu trebuie să fim afectaţi de această înfrângere. Nu a avut nicio miză. Să fi fost odihniţi, am fi câştigat cu siguranţă, dar trebuie să evităm astfel de partide, pentru că ne facem de râs”, ne-a spus delegatul de la Luceafărul, Mirel Dincă.
După încheierea ultimei etape din acest campionat, reprezentanţii echipei din Pesceana trebuie să analizeze la sânge componenţa lotului şi să găsească o formulă pentru ca din august, odată cu reluarea meciurilor oficiale, să atace din nou locul 1. Anul aceasta, ALX Port Vale a defilat prin serie şi cu mult timp înainte de încheierea campionatul, băieţii din Mateeşti erau deja proclamaţi campioni. „Din vară predau ştafeta altcuiva pentru a se ocupa de echipă. Sper ca acela care va veni să umble puţin la disciplină, pentru că în lipsa acesteia nu putem face performanţă. Ne mai trebuie de asemenea jucători noi, pentru a nu mai avea surprize cu diferite echipe din toamnă. Se vor bate pentru promovare cel puţin patru echipe din campionatul viitor şi sunt sigur că ele îşi vor întări serios lotul”, ne-a mai declarat reprezentantul echipei Luceafărul Pesceana.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button