Liga V

Trupa lui Eugen Roşu n-are voie să greşească

FC Băbeni – Flacăra 2005 Horezu

Pentru a se menţine în grafic şi a avea în continuare şanse de promovare, juniorii antrenaţi de Eugen Roşu trebuie să dovedească vigilenţă maximă şi să trateze fiecare partidă în parte ca pe una decisivă în cursa pentru stabilirea campioanei. Tehnicianul din Băbeni este conştient că, făcând excepţie de faptul că trebuie să aibă un parcurs ireproşabil, este şi la mâna primei clasate, care trebuie să comită paşi greşiţi până la finele actualului retur. „E un meci ca toate celelalte, de la care aşteptăm cele trei puncte puse în joc. În partida precedentă, cu Viitorul Buneşti am obţinut victoria mult dorită, în faţa unor adversari foarte puternici.

Aşteptăm în primul rând ca adversarii noştri să greşească, pentru a avea ceva speranţe la promovare. În această serie sunt suficiente grupări care ne pot pune probleme atât nouă, cât şi celei de pe primul loc, Victoria Frânceşti. Urmează meciuri grele, iar cine comite cele mai puţine greşeli, aceia sunt cei care păstrează şansele cele mai mari la promovare. Am avut un traseu aproape identic cu cei din Frânceşti, dar de acum încolo contează să avem un parcurs fără greşeală. Fiecare meci în parte e greu. Nu contează că disputăm partida contra ultimelor clasate sau favoritelor la promovare. Noi trebuie să tratăm fiecare partidă în parte ca pe un derby, pentru a nu apărea apoi surprize. Campionatul este pe departe de a fi jucat”, spus antrenorul de la FC Băbeni, Eugen Roşu.
În seria a III-a, lupta pentru promovare este departe de a se fi încheiat. Următoarele două clasate, Progresul Măldăreşti şi Unirea Tomşani, sunt două forţe care vor avea un cuvânt greu de spus la stabilirea campioanei. Totodată, nu este imposibil ca şi aceste două echipe să aibă speranţe pentru promovare. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button