Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

* Costea a fost prezentat la Universitatea Craiova împreună cu alte achiziţii ale „Campioanei unei mari iubiri”, printre care şi jucătorii australieni înregimentaţi în Bănie. Derutat de aspectul „bronzat” al lui Costea, reporterii unei televiziuni naţionale au anunţat: „aceştia sunt australienii Universităţii!”. Uite-aşa din „Cioară” la Vâlcea, Costea a ajuns „Cangur” la Universitatea. Noi ar trebui să-i dăm şi o soţie… canguriţă (ca-n guriţă?).

* Văzând lipsa de energie şi greşelile jucătoarelor vâlcene la turneul final al Cupei României de baschet feminin, pe care Sala „Traian” l-a găzduit săptămâna trecută, un susţinător al echipei CET Govora se întreba ironic: „Care dintre elevele lui Moise este aceea despre care se spunea că face cât cele două surori Anca şi Claudia Niţulescu la un loc?”.

* Un fotbalist modest din Vâlcea a pierdut bani şi timp pe la Braşov pentru a-i oferi iubitei lui, handbalista, câteva zile de frumoasă vacanţă. După cum s-a mişcat respectiva în teren, am ajuns la concluzia că ea deja îşi luase vacanţă!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button