Acasă Liga II CSM Rm. Vâlcea şi-a prezentat achiziţiile

CSM Rm. Vâlcea şi-a prezentat achiziţiile

197
0

Miercuri, la sediul clubului din Zăvoi a avut loc o conferinţă de presă în care au fost prezentate noile achiziţii ale clubului CSM Rm. Vâlcea. Începând din această iarnă, antrenorii Marian Bondrea şi Mitică Teleşpan au la dispoziţie 11 jucători noi pe care se pot baza pentru a îndeplini obiectivul propus, promovarea.

Cei 11 fantastici

Deşi au fost aduşi fotbalişti cât să alcătuiască o echipă, conducerea clubului din Zăvoi are un merit deosebit pentru aceste achiziţii şi anume aducerea acestora fără prea mari eforturi financiare. Toţi cei 11 au ajuns la CSM, fie sub formă de împrumut, fie liberi de contract. Cei unsprezece care din acest retur vor îmbrăca tricoul CSM-ului sunt: Mugurel Dedu, Mircea Voicu, Marin Vătavu, Yuri Tsigalko (toţi de la Pandurii Tg. Jiu), Cosmin Băiţa (FC Oltchim), Alexandru Vlad (FC Ardealul), Ionuţ Larie (Farul Constanţa),  Adrian Grigoruţă (Prefab Modelu), Horia Grădinar (FC Sibiu), Tomas Labun (FC Kosice) şi Gabriel Florea (Jiul Petroşani).

Consiliul Judeţean ignoră în continuare CSM-ul

Directorul general Florin Verigeanu şi-a exprimat încă o dată dezamăgirea vis-a-vis de atitudinea conducerii Consiliului Judeţean Vâlcea care ignoră în continuare clubul fanion al judeţului. „Vreau să-mi exprim dezamăgirea faţă de celor care conduc Consiliul Judeţean Vâlcea care nu au înţeles nici până acum că această echipă nu este nici a mea, nici a lui Trandafir, ci a tuturor vâlcenilor. Noi le-am transmis celor de acolo, că există posibilitatea, dacă vor să se implice, să devină acţionari la echipă, dar nimic, nici măcar un semnal.  Probabil, fiind an electoral îi vom vedea în tribună la meciuri. Sunt siguri că vor veni să ia loc în tribuna oficială, politicieni care au călcat o dată sau de două ori într-un stadion, dacă s-a întâmplat acest lucru, însă se va întâmpla acest lucru dacă îşi vor procura abonamente” – a spus oficialul vâlcean.

Urban şi Miniera, alături de echipă

După ce şi-au spus nemulţumirea faţă de neimplicarea la echipă a Consiliului Judeţean, directorul general Florin Verigeanu şi cel executiv, Alin Trandafir, au ţinut să mulţumească celor care se implică cu adevărat la CSM. „ În acest moment, în proporţie de 90%, noi suntem ajutaţi de Primărie. Pe această cale vrem să le mulţumim încă o dată domnilor Teodor Florescu şi George Pirnea de la firma Urban pentru condiţiile oferite în cantonamentul din Turcia. Acolo am avut parte numai de condiţii excelente, pornind de la terenuri de antrenament, adversari şi până la cazare, masă şi recuperare. Un alt om care s-a implicat foarte mult în sprijinirea noastră este domnul Marin Condescu, preşedintele de la Pandurii Tg. Jiu. Domnul Condescu a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă ca jucătorii pe care i-am dorit noi de la gruparea dânsului să ajungă la noi” – a spus la unison atât Alin Trandafir cât şi Florin Verigeanu.

„Promovarea… obiectiv greu de atins, dar nu imposibil”

La conferinţa de presă, tehnicianul Marian Bondrea a explicat motivele care l-au făcut să nu vorbească despre promovare, în ciuda faptul că oamenii din conducerea clubului au susţinut încă de la începutul campionatului că echipa trebuie să se claseze pe unul dintre cele două locuri promovabile. „Am ştiut care este obiectivul echipei şi am discutat despre acest lucru cu cei din conducere. Am evitat să vorbesc despre promovare până acum pentru a-mi proteja jucătorii. Au venit mulţi jucători noi, iar o echipă nu se construieşte peste noapte, dar lumea nu prea are răbdare. Noi încercăm să ne îndeplinim obiectivul propus, dar, în momentul când există presiune, sărim peste câţiva paşi. Este ca şi cum un elev din clasa a II-a ar ajunge peste noapte în a IV-a. Per ansamblu, pregătirea de iarnă a fost bună, iar rezultatele din meciurile amicale sunt încurajatoare, noi sperăm să facem treabă bună şi la final să ne bucurăm de accederea în primul eşalon fotbalistic al ţării. Conducerea a făcut tot posibilul pentru a ne asigura condiţii, acum noi sperăm să realizăm ceea ce ne-am propus, însă va fi greu, dar nu imposibil” – a concluzionat tehnicianul Marian Bondrea.

Încă un sponsor pentru „municipali”

O dată cu prezentarea noilor achiziţii, oficialii din Zăvoi au făcut cunoscut şi numele noul sponsor al grupării din Zăvoi. Începând din această lună şi până la finalul campionatului, pe mâneca dreaptă a tricoului de joc va apărea numele societăţii DH Leasing. Reprezentantul acestei firme, prezent la conferinţa de presă, Cristi Ştefan, a precizat: „În urma discuţiilor pe care le-am avut cu conducerea clubului CSM Rm. Vâlcea, am încheiat un contract valabil până la finele acestui retur, cu opţiune de prelungire. În acest moment, cuantumul pe care DH Leasing îl va vira la CSM este de 50000 de euro, dar sperăm ca după acest campionat, aportul nostru să fie mult mai mare. Îmi doresc ca echipa să promoveze, lucru care ar fi benefic şi pentru noi şi aici mă refer la a face firma noastră cât mai cunoscută” – a declarat Cristi Ştefan.
Romulus Dumitru