Liga I

Becali se bagă peste Lăcătuş

Noul an a adus două mari surprize în Liga I, înfrângerea de pe teren propriu a Rapidului şi victoria moldovenilor de la Poli Iaşi în faţa Stelei pe teren propriu după 30 de ani. Autogolul lui Bănel Nicoliţă şi golul lui Bogdan Onuţ au adus victoria pentru echipa antrenată de Ionuţ Popa şi au dus Steaua la 11 puncte de CFR Cluj. După ce pe întreaga durată a partidei a fumat un pachet de ţigări, la final, patronul Gigi Becali a pus tunurile pe jucători, dar şi pe antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş. Umilinţa steliştilor în faţa unei echipe care se luptă la retrogradare l-a făcut pe patronul din Ghencea să răbufnească la adresa echipei, care a ajuns la 11 puncte distanţă de liderul CFR Cluj. „La ieşeni am văzut determinare, dar la Steaua nu! Şi nu înţeleg de ce. Sâmbătă seară am văzut la CFR Cluj că jucătorii au intrat pe teren cu multă ambiţie şi cu determinare şi aşa trebuia să jucăm şi noi", a răbufnit Becali. După jucători a urmat antrenorul Marius Lăcătuş, pe care l-a acuzat că nu l-a folosit din primul minut pe Dayro Moreno.

Întrebat despre evoluţia noilor achiziţii, Gigi Becali a raspuns: „Ce să zic de noile achiziţii?! Păi, am plătit două milioane de dolari pe un fotbalist şi el este rezervă! Ce pot să mai zic?! Lăcătuş a făcut echipa cum a vrut el! Acum e primul meci şi nu mă pot pronunţa, dar nu asta e Steaua pe care o vreau eu. Dacă vom juca tot aşa, nu mai avem şanse la titlu", a spus latifundiarul din Pipera.

„Mă bag la echipă!”

După aproximativ o oră de la încheierea partidei, patronul Stelei a intervenit prin telefon la emisiunea „Fanatik Show”", de la Telesport, unde a fost mult acid în afirmaţii spunând că se va implica în alcătuirea echipei. „Nu-l mai las pe Lăcătuş să facă ce vrea el la echipă. Cum nu m-am implicat, cum începe să se aleagă praful! De luni mă bag iar la echipă, dar nu spun mai mult ce voi face. Am văzut că Dayro e pregătit să fie titular, Rădoi şi Habibou sunt apţi, iar Pleşan mai trebuie să se antreneze. Trebuia să mă duc în cantonamente să văd cum se descurcă echipa. Nu-l mai las pe Lăcătuş de capul lui! Dacă batem pe CFR mai pot să sper la titlu, dar aşa am zis şi de Iaşi şi ne-au bătut", a răbufnit GigiBecali.

Bănel a comis-o, din nou

Bănel Nicoliţă pare blestemat. Stelistul a marcat aseară din nou în propria poartă, aşa cum a făcut-o şi pe 1 noiembrie 2006, pe Santiago Bernabeu, la meciul pierdut de roş-albaştri în faţa lui Real Madrid, scor 1-0. 480 de zile au trecut de la momentul de coşmar trăit de Nicoliţă în Champions League. Aseară, visul urît a revenit! Şi acum, ca şi atunci, execuţia lui Bănel a fost hilară! Dacă la Madrid, mijlocaşul a trimis o pasă spre propria poartă, neobservînd că Cernea părăsise cadrul porţii, aseară internaţionalul stelist a vrut să degajeze mingea, dar a sărit dintr-o denivelare, la lovit pe mijlocaşul stelist în tibie ricoşând în poartă! Era minutul 3. Deşi a fost încurajat de coechipieri, Bănel Nicoliţă a cedat psihic având o evoluţie dezastruoasă până când a fost schimbat în minutul 55, cu Romeo Surdu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button