Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

– Mariana Târcă a ales să fie prezentă la meciul de handbal disputat de HC Oltchim cu spanioloaicele de la Ribarroja, iar în Cipru, pentru returul disputat de Rulmentul Braşov în Challenge Cup, a deplasat echipa de rezerve. Desigur, printre rezerve şi-a găsit locul şi un ziarist trompetist vâlcean, cu nume de fată: Luiza. Fără el, meciul de la Sala Sporturilor a fost extrem de plictisitor.

– Unii spun că George Pirnea este cel ales să ocupe funcţia de crainic sportiv al Sălii Sporturilor după ce postul respectiv a fost scos la concurs de către Clubul Sportiv Oltchim. Alţii cred că este doar o glumă.
– Citeam într-un săptămânal vâlcean, săptămâna trecută, titlul „Spectacol în cadrul Trofeului Comfimex”. Întrucât ştiam că respectiva competiţie era destinată şahiştilor, iar organizatorii au preferat să anunţe despre disputarea acestui turneu doar pe unii gazetari vâlceni, am devenit curios să aflu din rândurile scrise de un distins coleg despre ce spectacol e vorba la un turneu de şah. Poate a urcat nebunul pe turn şi asta înseamnă spectacol sau, de ce nu, poate calul şi regina au făcut show-ul. În acest caz titlul putea fi „Spectacol erotic cu zoofilie la un turneu de şah”!
– Un „prieten” al pesedistului Mihai Persu, fost preşedinte la defuncta FC Chimia, dar viitor candidat la preşedinţia AJF, caută prin orice mijloace să-l facă pe acesta de râs. Recent a publicat informaţia că Persu va desfiinţa vizele medicale pentru fotbaliştii din Divizia D. Toată lumea fotbalistică a râs şi a crezut fie că Mihai a luat-o razna, fie că şi-a bătut joc de ziarist, pentru că aceste vize medicale sunt OBLIGATORII. În mod serios, fără nici o legătură cu rubrica de faţă, Mihai ne-a rugat să dezminţim acest zvon, spunând că, de fapt, va căuta soluţii ca echipele să plătească mai puţin pentru aceste vize, nu să fie desfiinţate! Era să-l credem când, ce să vezi, într-o altă ediţie a unui cotidian local vedem din nou tâmpenia cu desfiinţatul vizelor, ba chiar şi pe aceea că un anume preşedinte de club susţine ideea.
– Sunt unii binevoitori care susţin că prin aducerea lui Vasile Grosu la CSM Rm. Vâlcea s-a decis şi cine-i va lua locul lui Furnică, la o adică! Prin plecarea lui Gheorghe Constantin la CCA, cică scăpăm de teama că ar putea veni Gigiu, însă Grosu va sta la pândă aşteptând un pas greşit al lui Furnică. Aşa să fie oare?

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button