Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

 Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

– Absenţă de marcă în rândul ziariştilor la conferinţa de presă pe care Oltchim-ul a organizat-o după meciul cu „U” Jolidon Cluj-Napoca de miercurea trecută: n-a apărut „Trompeta”! Unii spun că de teamă să nu fie luat la întrebări de oficialii clubului vâlcean, alţii că i s-a interzis să-şi mai bage nasul în treburile celui mai galonat club sportiv vâlcean. Nu băgăm mâna în foc că ar fi sau nu aşa!

– Una dintre echipele aflate la retrogradare în Divizia D îşi propune să urce în clasament prin stimularea jucătorilor cu prime de cel puţin 300 mii lei la victorie acasă, 500 mii lei la succesul din deplasare şi 200 mii lei la meci egal în deplasare. Interesant este faptul că pentru meciurile pierdute se vor da sancţiuni duble! În concluzie, la finalul campionatului, dacă rezultatele nu vor fi spectaculoase jucătorii vor ajunge să mai vină cu bani d-acasă!

– Mai mulţi fotbalişti din Divizia D vor să se transfere pentru acest retur la unele echipe implicate în lupta pentru primul loc din Divizia Onoare. Acestea s-au decis să le ofere bani fotbaliştilor experimentaţi, iar cum la Divizia D sunt mulţi fotbalişti buni care joacă fără pretenţii, n-ar fi exclus să vedem nume sonore la echipe de săteşti.

 

– Laurenţiu Fier este ofertat să apere poarta ultimei clasate din Divizia D. Antrenorul acestei echipe este convins că „Lorică” îi poate salva de la retrogradare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button