Acasă Diverse La Centrul de Copii si Juniori FC Oltchim se face performanta

La Centrul de Copii si Juniori FC Oltchim se face performanta

159
0

Antrenorul coordanotor Marian Deaconescu e mulţumit:

La Centrul de Copii şi Juniori FC Oltchim se face performanţă

Pentru Centrul de Copii şi Juniori ai Clubului FC Oltchim anul 2006 a fost unul cu rezultate destul de bune, aşa cum afirmă coordonatorul secţiei, Marian Deaconescu. Acesta are, de altfel, în pregătire două grupe, cea de copii născuţi 1990 – 1991 şi cea de copii născuţi 1992.

La republicani B pe locul 6

La grupa 1991, echipa lui Marian Deaconescu este înscrisă în campionatul de juniori republicani A. La finalul turului de campionat organizat de Federaţia Română de Fotbal, copii lui Deaconescu sunt pe locul şase, însă au de înfruntat echipe puternice. „Cea mai tare echipă a grupei este FC Argeş, grupare ce nu a pierdut, dealtfel, nici un meci în prima parte a campionatului. Noi, cu piteştenii am pierdut greu, 1-2, dar am primit golul doi abia pe final. Bune sunt însă şi Petrolul Ploieşti, Grupul Şcolar Agricol Nucet, care are jucători din toată ţara), FC Târgovişte sau Sporting Piteşti. Oricum este o grupă mai grea ca cea de anul trecut, iar băieţii mei sunt cu un an mai mici, aşa că sper ca la anul să avem şi noi un cuvânt de spus în această grupă”, crede Deaconescu. Antrenorul „chimist” a folosit în acest sezon, regulat, următorul 11: Popescu – Naniu, Amza, Cosma, Olaru, Dănuleţ, Vasile, Oanţă, Flavius Popa, Călin şi Răcăreanu.

„Război” cu CSM

La grupa 1992 sunt două echipe care fac legea în fotbalul judeţean. E vorba de CSM Rm. Vâlcea şi FC Oltchim. Gruparea lui Marian Deaconescu se află actualmente pe locul secund în campionatul organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal. „Chimiştii” au pierdut meciul decisiv pentru primul loc tocmai cu echipa din Zăvoi. A fost atunci, în penultima etapă a turului de campionat, 2-0 pentru „municipali”.

Deaconescu: „Vreau din nou la «D»”

Chiar dacă lucrează mult timp cu juniorii de la FC Oltchim, Marian Deaconescu se gândeşte să revină în fotbalul de seniori. Acesta ar vrea să antreneze din nou o echipă de Divizia D. „E adevărat că munca pe care o fac îmi ocupă mult timp, dar dragostea de fotbal nu mă lasă să stau deoparte. Aşa că mă gândesc serios să revin la Divizia D, să-mi găsesc o echipă pe care s-o antrenez.”. Deaconescu nu vrea să vorbească prea multe despre fiul său, Mihai. „Mihai e destul de mare ca să-şi decidă singur soarta. El mai are contract cu Liberty Salonta pentru încă doi ani şi jumătate, dar vrea să plece de acolo. De ceva timp se antrenează cu CSM-ul şi poate cele două cluburi  se vor înţelege în această iarnă şi Mihai va juca din primăvară în Zăvoi. Sincer să fiu, mi-aş dori ca Mihai să joace în Zăvoi. Dar, dacă nu se poate, asta e. Se va întoarce laSalonta, n-arealtă variantă”.    
Ionel GEREA