Acasă Caleidoscop Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

102
0

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 * Se pare că pe la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân se face tot posibilul ca profesoarei Rodica Tomoiagă să nu i se dea postul de diriginte la o clasă de liceu. Cică motivul ar fi acela că Rodica e în partid cu Gutău, iar liberalii de la Colegiu nu-i suportă pe democraţi.

* Licitaţia pentru un loc în Divizia B aruncă în aer orice imaginaţie. Cică Slatina ar fi oferit unei echipe dispuse să-şi vândă locul suma de 180 mii euro şi a fost refuzată. O altă ofertă vine de la Severnav Turnu Severin. Cam în toate situaţiile deranjul e mare

* Lui Adrian Furnică cineva pare să-i fi atras atenţia să nu vorbească de rău CSM-ul, chiar dacă are multe nemulţumiri legate în special de perioada petrecută după venirea lui Florin Verigeanu la acest club. Probabil lui Furnică i se va găsi repede un loc de muncă în meseria de antrenor, cu preţul tăcerii, desigur. Şi cum ardeleanul e scump la vorbă, e mai bine şi mai sănătos să tacă.

* Doi antrenori cunoscuţi care au activat la echipe de copii şi juniori din Vâlcea ar urma să fie daţi afară de la club pentru că au plecat în vacanţă, la mare, fără acordul preşedintelui, care şi-ar fi dorit ca respectivii să stea cu copii şi să pună brazde de pământ cu iarbă pe terenul de joc.

* Necazurile se ţin scai nu doar de echipa Cozia Călimăneşti, ci şi de contestatarii cei mai înflăcăraţi ai acestei grupări. Astfel, Ionel Gerea s-a accidentat mergând cu bicicleta. Bucuria lu’Kazacu!

* Cineva a constatat că e o mare diferenţă între sponsorii echipelor Steaua şi Dinamo. Unii ies sâmbăta seara la un suc, alţii la „tacâm complet”, cu aperitiv, o ciorbă de burtă şi o friptură la grătar. În final merge şi desertul.