Liga V

În sfârsit….victorie!

Dinamo Şuşani – Victoria Ştefăneşti 3-2 (2-1)

În sfârşit….victorie!

Majoritatea celor ce oficiază la Şuşani, datorită drumului foarte greu până în această localitate spun că „eşti pedepsit dacă ai programare aici” dar „vina” nu aparţine cu nimic minunaţilor oameni ai comunei sau a jucătorilor acestei echipe care prin efortul lui Aurel Stanciu şi Romică Mitrache, ajutaţi şi de primarul Gheorghe Staiu asigură continuitate acestei formaţii într-un campionat în care multe echipe, cu mult mai înzestrate financiar, au renunţat la luptă. Dinamo Şuşani pornea jocul cu handicapul neobţinerii unei victorii de mai mult timp, în timp ce echipa din Ştefăneşti, cu mulţi tineri şi bine struniţi de Petre Lupu, dorea să demonstreze că sunt pe un drum bun. A fost un joc în care s-au evidenţiat doi jucători care oricând pot face legea pe teren – de la gazde Popa-Pele, „şcolit” la fabrica de portari drăgăşenene conduse de Remi Badea, care la Şuşani îşi trăieşte a doua tinereţe şi de la oaspeţi – Boştină, un jucător care prin tehnicitate şi multă dăruire imprimă echipei un nou stil de luptă. Iată în continuare evoluţia scorului:

– minutul 7: 1-0. Mihai Popescu este faultat în careu şi tot el transformă lovitura de la 11 metri acordată.
– minutul 11: 1-1. Boştină, intrat impetuos în careu, şutează puternic, bară-gol.
– minutul 22: 2-1. Mihai Popescu execută puternic de la margine un aut şi Nuţoiu, cu capul, îşi trimite mingea în propria poartă.
– minutul 66: 2-2. popa execută pe lângă un zid prost aşezat o lovitură liberă de la 20 de metri, Pele nemaivând decât să scoată mingea din plasă.
– minutul 74: 3-2. Ţeţe Iagăru trimite cu capul la noul intra – Olteanu – care aduce victoria echipei gazdă.

 

Au evoluat formaţiile:

Dinamo Şuşani (echipament albastru-galben): Popa – Mitrache (Olteanu), Paidel, Marin Popescu, C. Iagăru, Miron Popesc, M. Iagăru, Mihai Popescu (cpt.), Ov. Iagăru, Florescu, Bociu.

Victoria Ştefăneşti (echipament roşu-galben): Alexe – Enache, Nuţoiu, Pană, Dimoiu (Vladu), M. Panait, Boştină (cpt.), Meleacă, Zapciroiu, I. Panait, Popa.

Au arbitrat: Mihai Maria (Drăgăşani), ajutat de Teodora Maria (Drăgăşani) şi Cristian Şerban (Mădulari). Observator AJF: Lorin Ancuţa (Drăgăşani).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button