Liga IV

Suspans pâna în ultimul minut

Petrolul II Drăgăşani – Luceafărul Pesceana 3-2 (0-2)

 

Suspans până în ultimul minut

 

În faţa unui număr mic de spectatori şi pe o vreme rece şi ploioasă, cele două formaţii, ambele venite după eşecuri la protagonistele actualei ediţii de campionat (Cozia Călimăneşti şi Flacăra Horezu), au reuşit un joc bun, deschis şi cu multe goluri. Echipa gazdă cu formaţia standard (păcat că numai la jocurile de pe teren propriu conducerea echipei are posibilitatea de a alinia cel mai bun unsprezece), cu alin Dumitrescu alimentând atacul cu mingi utile, a reuşit să se impună, dar nu fără emoţii în faţa unei echipe în care s-a văzut experienţa unor jucători precum Mogoşan, Voica sau Turcu. În minutul 14 Vali Ionescu execută perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, peste zidul oaspeţilor, bară-gol şi 1-0, însă numai după ce în prealabil Voica (Luceafărul) şi Marian Nicolae (Petrolul) trecuseră şi ei pe lângă deschiderea scorului. Acesta din urmă va reuşi să fie coautorul golului din minutul 23 când a şitat puternic, Beldiman a respins în faţă şi Alin Dumitrescu a marcat pentru 2-0. La puţin timp de la începutul reprizei a doua oaspeţii au redus din diferenţă ca urmare a unei reuşite semnate de Mogoşan (şut puternic de la distanţă), mingea păcălindu-l pe portarul Mitrache după ce a fost deviată de un fundaş al gazdelor. Petroliştii şi-au refăcut diferenţa pe tabela de scor atunci când Sticlaru i-a centrat perfect lui Marian Nicolae şi acesta a reluat perfect în poarta apărată de nou-intratul Mutu. Relaxaţi şi convinşi că nu mai pot rata victoria, drăgăşenenii au fost surprinşi de execuţia lui Turcu din minutul 87 (şut puternic de la vreo 30 de metri), tot el fiind pe punctul de a restabili egalitatea în ultimele secunde de joc, mingea trimisă de el este deviată în bară şi apoi un corner, fără rezultat însă pe tabela de scor.

 

Au evoluat formaţiile:

 

Petrolul II Drăgăşani: Mitrache – Tudor (Glonţ), Ciocea (Roşu), Butişteanu, Drăguşin (Sticlaru), Zamfir, Ionescu, Dumitrescu, Barbu (Apostolescu), Nicolae, Munteanu.

 

Luceafărul Pesceana: Beldiman (Mutu) – Smarandache, Tonofrei, Zamfira, Sîntoiu, Fulgescu (Zamura), Stârcu (Vătafu), Turcu, Răducea, Voica (Nedeluţ), Mogoşan.

 

A arbitrat bine, dar abuzând de multe cartonaşe într-un joc ce nu i-a pus probleme, Cătălin Buşi, ajutat la linii de asistenţii S. Mihăilă şi C. Drăghici. Observator AJF: Nae Chiriţă (Horezu).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button