Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

 

* Ziaristul Ionel Gerea vrea să scoată pe piaţă o carte. În ea ar publica toate editorialele publicate în presa locală. Ca sponsor pentru viitoarea sa carte, el se gândeşte la preşedintele Mihai Persu de la AJF Vâlcea. Om darnic, care nu se uită la bani, Mihai ar da buzna să-l sponsorizeze pe Gerea, iar dacă zvonul acesta l-am fi publicat pe 1 aprilie, tot se găsea cineva să ne creadă.

* Luminiţa Huţupan, dacă va mai juca în România, o va face la echipa de fotbal Steaua Bucureşti. Acolo poate face, oricum, treabă mai bună decât Carlos.

* Marin Catargiu, după ce i-a păcălit pe cei de la Dinamo Rm. Vâlcea, are şansa acum să se „reabiliteze”. Preşedintele unei divizionare D doreşte să-l transfere, să-l pună antrenor-jucător şi să-i ofere un salariu bunicel

* Pentru că am amintit de Catargiu să spunem că sponsorul unei echipe din Divizia Onoare ştie de ce s-a retras Viitorul Olanu de pe teren. Cică un jucător de la această formaţie ar fi luat vreo 10 milioane de la sponsorii echipei din Galicea drept primă pentru Viitorul, să bată la N. Bălcescu. Cel ce a luat banii i-ar fi pierdut la poker sau barbut, pentru ca mai apoi să nu aibă de unde da prime coechipierilor lui. Pentru „a se scoate”, cică a provocat scandalul, iar Tătuţ a greşit pentru că „a pus botul” la îndemnurile venite de pe margine. Chiar aşa?

* Tot mai insistente sunt zvonurile cum că FC Oltchim vrea să vândă locul din Divizia B celor de la FC Sibiu, iar Cozia Călimăneşti celor de la AFC Genesis Lotru Brezoi. Deocamdată ultimele echipe au mai dezminţit câte ceva. Călimăneştenii spun că ei nu pot promite „blana ursului din pădure” pentru că nici nu se văzură campioni, nici nu trecură de meciul de baraj, iar brezoienii spun că acum abia au bani să termine campionatul, nu se pot gândi la altceva pentru la vară.

* Un fotbalist al unei echipe din zona Drăgăşani face naveta din Râmnic, unde locuieşte, la ţară în fiecare week-end, pentru a juca la gruparea la care este legitimat. El vrea să părăsească această formaţie pentru că a cheltuit bani să meargă la meciuri, dar antrenorul nu-l foloseşte decât ca rezervă sau poate nici atât. Antrenorul este cu nume de gripă aviară, care la şedinţa cu tehnicienii, organizată de AJF, în loc să întrebe de problemele specifice fotbalului, a dorit să afle de ce scrie Arena despre scandalurile de la Pesceana. Îi spunem noi: pentru că oamenii de acolo ne dau telefoane şi ne reclamă anumite aspecte. Cât de reale sunt ele, nu garantăm, dar informăm cititorii de fiecare problemă existentă, indiferent care ar fi ea. Privitor la tânărul fotbalist, noi îl sfătuim să caute altă echipă. Îi recomandăm chiar vreo două trei pe lângă Râmnic.

* Nu mai puţin de 15 fotbalişti sunt aproape de a fi puşi pe liber de la unirea tricolorul Goleşti de către noua conducere a divizionarei D. Ei aşteaptă oferte…

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button