Alte sporturi

Meciuri spectaculoase la „Cupa de Primavara”

Volei masculin

 

Meciuri spectaculoase la „Cupa de Primăvară”

 

  Joi, 6 aprilie, sala de sport a Şcolii Generale Nr. 2 din zona Traian a găzduit prima etapă din cadrul „Cupei de Primăvară” la volei masculin. Întrecerea a adunat la start patru echipe formate din jucători neprofesionişti şi este organizată de AJSPT Vâlcea şi AJ Volei Vâlcea. Competiţia se desfăşoară sub formă de turneu, după sistemul fiecare cu fiecare.

  Aşa cum era de aşteptat, meciurile s-au dovedit a fi deosebit de spectaculoase, cu dese răsturnări de scor. În prima partidă, CET Govora a învins PNG cu 3-1 (pe seturi 26-24, 25-8, 21-25, 25-23). Din trupa învingătoare a lipsit unul dintre jucătorii de bază, Dorin Vlad, preşedintele clubului CET Govora. A urmat apoi meciul Govora Com – Everest, mai aprig disputat, care s-a terminat cu 3-2 (12-25, 17-25, 25-13, 25-21, 15-11), prima echipă beneficiind şi de serviciile lui Adi Panduraşu, patronul firmei cu acelaşi nume şi preşedintele AJ Volei Vâlcea. Cei de la Everest au condus cu 2-0 la seturi, dar finalmente au pierdut disputa cu 3-2.

  La jumătatea acestei săptămâni va avea loc runda a doua a întrecerii, în care sunt programate meciurile: Everest – PNG şi CET Govora – Govora Com. Ultima partidă se anunţă a fi adevărata finală a turneului, învingătoarea având şanse mari să cucerească trofeul pus în joc. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button