Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

   * Când am văzut că Radu Delasală merge pe ici pe acolo cu o maşină albă, VL 74 ZAP, am rămas uimiţi. Daniel Demetrescu tocmai ne informase că a vândut maşina unei femei. Oare Radu şi-a făcut o operaţie… estetică de schimbare de sex? Ar fi culmea!

   * Posibila retragere a două echipe din Seria a VI-a a Diviziei C, din care fac parte şi FC Oltchim şi FC Genesis Brezoi, par a simplifica lucrurile la promovare pentru că liderul ar putea obţine cu lejeritate două victorii în deplasare la masa verde, la fel şi brezoienii care scutesc nişte bani pe care i-ar fi cheltuit acasă.

   * Unii ziarişti vâlceni vor să plece cu o zi-două înainte de disputarea partidei de la Ploieşti şi să ajungă acolo pe banii unui sponsor vâlcean. Pentru a se alege şi cu un oareşice profit, ei au de gând să ceară bani de drum şi antrenorului ploieştean.

   * La o echipă de fotbal eliminată din Cupa României a izbucnit o mică ceartă între preşedinte şi antrenor, fiecare dând vina pe celălalt pentru eşecul înregistrat. Unul spune că e de vină preşedintele pentru că meciul nu s-a jucat pe terenul pe care ar fi trebuit, celălalt afirmă că antrenorul trebuie să pregătească echipa astfel încât să câştige pe orice teren.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button