Liga IV

Întâlnire cu scântei la Fedeleşoiu

Baza sportivă „Gheorghe Ciucioi” de la Fedeleşoiu a găzduit sâmbăta trecută partida dintre FC Vartex şi CSM II. Prima repriză a fost lipsită de goluri, însă cea mai frumoasă fază s-a petrecut în minutul 24, atunci când, dintr-o lovitură liberă, Iordache a şutat direct în vinclul stâng al porţii, însă portarul celor de la Vartex a dovedit calitatea reflexelor sale şi a respins mingea. Până la pauză, nici una dintre cele două echipe nu a găsit drumul spre gol, iar scorul la sfârşitul primei reprize a rămas 0-0. În cea de-a doua jumătate a partidei a fost marcat primul, dar şi singurul gol al întâlnirii. Imediat după prima înlocuire efectuată de Vartex, când Constantin Mihai l-a înlocuit pe Popolan, fotbaliştii de la CSM II au deschis scorul, prin Chebar (minutul 52), cel care poate fi considerat cel mai bun jucător al confruntării.

După ce s-au văzut conduşi, cei de la Vartex nu au mai reuşit să pună în pericol buturile apărate de I. Mihai. Mai mult decât atât, până la urmă, gazdele aveau să termine meciul şi în inferioritate numerică, după ce Nicola a primit cartonaşul roşu, în urma unui fault comis asupra lui Racolţea (minutul 42).

Popolan a criticat arbitrii

La final, antrenorul-jucător al echipei FC Vartex, George Popolan s-a arătat nemulţumit pentru rezultat, dar mai ales pentru prestaţia arbitrilor. „Modul în care centralul Alin Croitoru şi asistentul Mihai Schianu au arbitrat este scandalos. Practic, cei doi cavaleri au stricat meciul”, a precizat Popolan.
Ovidiu DULĂCIOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button