FotbalEveniment

4000 de fani, care au plătit bilet, prezenţi la primul antrenament oficial al ”tricolorilor”, de la Wurzburg

Naţionala României a ajuns luni seara în Germania, iar marţi, în prima parte a zilei, a avut programată şi prima şedinţă de pregătire. Antrenamentul de pe Würzburg Arena, micuţul stadion din oraşul care îi găzduieşte pe tricolori pe durata EURO 2024, a fost unul deschis publicului. Iar românii au răspuns prezent. Aproape 4.000 (n.r. – care au plătit bilet, o sumă modică, de 5 euro) au venit să îi vadă pe jucătorii care au readus reprezentativa noastră la un turneu final după o pauză de 8 ani (printre ei s-au aflat şi vâlceni, Marian Niţă, fost fotbalist la Viitorul Valea Mare şi Olteţul Bălceşti, numărându-se printre ei).
I-au aplaudat pe tricolori, au fluturat steguleţele şi au strigat ”ROMÂNIAAAAA!”, urmărindu-i la lucru pe durata întregului antrenament.
La rândul lor, fotbaliştii naţionalei, în frunte cu căpitanul Nicolae Stanciu, le-au transmis recunoştinţa printr-un banner pe care l-au afişat la intrarea pe gazon, dedicat atât cluburilor care i-au format, cât şi suporterilor care îi susţin necondiţionat: ”Vă mulţumim pentru încredere!”.
Înaintea antrenamentului, fundaşul Radu Drăguşin a participat la conferinţa de presă. A avut şi el un mesaj pentru suporteri: „Sper să avem cât mai mulţi fani pe stadioane la acest EURO şi să ne susţină. Ei trebuie să înţeleagă un lucru: poate nu îşi dau seama cât de importanţi sunt ei în momentele dificile, în momentele în care lucrurile nu merg bine. Un cântec sau un «Hai, România!» cântat de tot stadionul îţi dă o energie incredibilă în momentul acela”.

Articole Similare

Back to top button