Diverse

Olteţul Alunu – Chimia 1973 Rm. Vâlcea se joacă cu trofeul pe masă!

Sâmbătă, 15 iunie, un nou trofeu judeţean este pus la dispoziţie. Se joacă finala Cupei României Boromir pe Vâlcea. Au ajuns la ultima treaptă Olteţul Alunu şi Chimia 1973 Rm. Vâlcea. Până aici, Alunu le-a aliminat, pe rând, pe Viitorul Pietrari (scor 9-2 în deplasare), Lotru Brezoi (scor 4-2, la Alunu), Viitorul Budeşti (scor 1-1 în deplasare şi 4-5 la loviturile de departajare) şi pe ACS Olanu (cea mai performantă echipă din competiţie, din Liga a V-a). Confruntarea cu Olanu, de la Alunu, s-a terminat la scorul de 7-0. Olanu s-a impus la retur cu 2-1.
Chimia, în şaisprezecimi a trecut cu 7-4 de Păstorul Vaideeni (meci disputat pe terenul formaţiei de Liga a VI-a), în optimi a dispus cu 5-1 de Olteţul Bălceşti (în deplasare), în sferturi a produs marea surpriză şi a eliminat-o pe una din principalele favorite la câştigarea trofeului, FC Păuşeşti Otăsău (scor 3-2, pe ISPort Arena). În semifinale, Alin Savu şi compania au câştigat meciul tur cu Minerul Berbeşti, cu scorul de 3-2. Returul, de la Berbeşti, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
Olteţul Alunu – Chimia se joacă sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul din Treapt (Horezu). Înaintea acestuia, AJF va acorda trofeul şi la juniori Under 19. Şi aici este angrenată Olteţul Alunu, însă adversară îi e Lotru Brezoi. Meciul din finala juniorilor începe la ora 15.00.

Articole Similare

Back to top button