SocialDiverseEveniment

Primăria dă startul vacanțelor în zona de sud a Râmnicului! Văru` Săndel vă așteaptă în Poiana Ciucaș

Primul week-end al vacanței de vară a elevilor, care se suprapune și cu minivacanța de Rusalii, oferă râmnicenilor mai multe modalități de luptă cu canicula anunțată de meteorologi. Astfel, în sudul municipiului, Ștrandul Ostroveni va avea program normal de funcționare și luni, 24 iunie (a doua zi de Rusalii – zi liberă), adică de la ora 8.00 dimineața (și nu de la ora 11.00, ca în fiecare primă zi a săptămânii), astfel încât amatorii de plajă din oraș și din județele învecinate să se bucure de o cât mai îndelungată distracție în cele patru bazine cu apă dulce și sărată ale bazei de agrement. De precizat că, deși este o zi liberă și asimilată week-end-ului, luni, 24 iunie, pensionarii din Râmnic vor beneficia de accesul gratuit de care au parte în mod obișnuit în zilele lucrătoare ale săptămânii.

Tot program normal de funcționare va avea în mini-vacanța de Rusalii și Grădina Zoologică, oferind vizitatorilor care doresc să fugă de căldură o răcoare plăcută pe aleile umbrite de copaci; de miercuri, imediat după anunțarea codului portocaliu de caniculă, îngrijitorii au demarat programul de protejare a animalelor specific unei astfel de perioade, oferind preponderent hrană răcită în prealabil în frigidere, suplimentând alimentația cu fructe și legume cât mai zemoase și având grijă ca apa să nu lipsească niciunui chiriaș al grădinii.

Iar duminică, 23 iunie, între orele 11.00 – 14.00, zona de picnic de pe strada Ostroveni se va transforma în „Poiana Ciucaș”, unde râmnicenii vor putea începe relaxarea cu jocuri interactive, premii surpriză, bere rece, muzică live și voie bună adusă de Văru’ Săndel – ambasadorul Ciucaș. În baza unei colaborări cu Primăria municipiului, Caravana Ciucaș a amenajat pe malul lacului Ostroveni un spațiu cu cinci foișoare cu mese și bănci, cinci grătare din tablă de oțel, o stație de colectare selectivă a deșeurilor și o poartă de acces, astfel că „Poiana Ciucaș” de la Râmnicu Vâlcea se alătură celolalte 23 de astfel de spații amenajate în 19 județe din România.

Ciucaș continuă angajamentul de brand față de natură prin platforma „Natură curată, relaxare adevărată” și deschide noi Poieni Ciucaș în 2024

București, 10 iunie 2024 – De la lansarea acestei inițiative în 2019, Ciucaș a amenajat 23 spații de relaxare, continuând astfel să ofere comunităților locuri ideale pentru relaxare în care se pot bucura de picnic în mod responsabil și totodată de frumusețea peisajelor.

În cadrul acestui program, Ciucaș a amenajat numeroase poieni, creând noi spații de relaxare și invitând consumatorii să se bucure de timp liber în natura curată. Anul acesta au fost inaugurate alte 4 noi spații de relaxare ce s-au adăugat la cele 19, deja existente. Astfel, în acest moment consumatorii se pot bucura de relaxare adevărată în cele 23 de Poieni Ciucaș, ce acoperă 19 județe din România.

Pentru a invita comunitățile să se alăture în acest demers constant pentru relaxare în natură curată, Ciucaș va organiza și în 2024 Caravana Ciucaș. Aceasta își va începe traseul pe 15 iunie la Pietrele lui Solomon, județul Brașov, va continua pe 16 Iunie la Șoimuș, județul Hunedoara, pe 22 iunie în Bucovăț, județul Dolj, pe 23 iunie la Ostroveni, județul Vâlcea, și se va încheia pe 13 iulie la Bicaz, județul Neamț.

La fiecare oprire, consumatorii se vor putea bucura de jocuri interactive, premii surpriză și, bineînțeles, bere rece Ciucaș, alături de muzica live și voia bună aduse de Vărul Săndel, ambasadorul Ciucaș. Poiana va deveni astfel timp de o zi locul în care se reunesc autoritățile locale, partenerii locali de business și comunitățile ca întreg, consolidând legăturile și sprijinind dezvoltarea armonioasă a regiunilor vizitate, totul sub semnul relaxării.

„Ciucaș, liderul pieței de bere din România, a fost mereu aproape de natură. Platforma noastră de comunicare, ‘Natură curată, relaxare adevărată’, reflectă esența brandului Ciucaș, care promovează relaxarea autentică în mijlocul naturii. Prin aceste spații de relaxare, ne dorim să aducem Ciucaș mai aproape de consumatori, oferindu-le locuri speciale unde se pot relaxa, pot face un grătar și se pot bucura de o bere rece Ciucaș la umbra foișoarelor. Caravana Ciucaș nu este doar un eveniment, ci o experiență autentică, oferind amatorilor de picnic și grătare ocazia de a se bucura de frumusețea naturii într-un mod inedit și relaxant. Fiecare poiană pe care am amenajat-o este gândită să ofere vizitatorilor o atmosferă unică, în care să se poată relaxa și să se conecteze cu mediul înconjurător. Evenimentele din cadrul caravanei au scopul de a inaugura aceste noi spații de relaxare, aducând voie bună prin Vărul Săndel și activități distractive pentru toți participanții”, a declarat Veronica Păniță, Senior Brand Manager Ciucaș.

Prin aceste inițiative, Ciucaș își propune și dorește să aducă oamenii mai aproape de natură și să contribuie la protejarea și aprecierea peisajelor autohtone. Încurajăm comunitățile locale să redescopere și să valorifice frumusețea naturii, oferindu-le spații de relaxare autentică. Fiecare poiană amenajată și fiecare eveniment organizat reprezintă un pas înainte către un viitor mai verde și mai sustenabil pentru România. Prin grija pentru mediu și promovarea unor practici ecologice, Ciucaș speră să inspire consumatorii să protejeze și să conserve natura, asigurându-se că generațiile viitoare se vor bucura de aceleași peisaje minunate.

Pentru a fi la curent cu harta completă a locurilor de relaxare din țară, puteți vizita pagina dedicată www.bereciucas.ro/natura-curata.

Despre Ciucaș

Ciucaș, parte din portofoliul Ursus Breweries, este berea preferată a naturii. De peste 130 de ani, Ciucaș este berea făcută după legile naturii, care susține modul de viață trăit într-un spirit optimist, prețuind momentele de relaxare în armonie cu natura. Prin această susținere păstrăm intacte valorile Ciucaș și ceea ce reprezintă acesta pentru consumatorii săi. Astfel, fiecare pas pe care-l facem, fie că este vorba de comunicare, promoții sau activități, este o reflecție a ceea ce reprezintă Ciucaș: autenticitate, armonie și relaxarea în mijlocul naturii.

Articole Similare

Back to top button