Administratie

O nouă bază de tratament în Olăneşti

Primarul Gheorghe Ciucă va prezenta în această săptămână o altă faţă a staţiunii Băile Olăneşti. Cu fonduri europene, administraţia locală a reuşit să construiască o bază nouă de tratament, o piscină modernă acoperită, dar şi să modernizeze parcul central şi aleile spre izvoare.

Investiţia depăşeşte 3 milioane de euro, iar recepţia finală va avea loc în câteva zile. Primarul din Băile Olăneşti a apreciat că, datorită acestei investiţii, numărul turiştilor va creşte în lunile de toamnă şi iarnă. „Facem recepţia finală a proiectului de dezvoltare integrată a staţiunii Băile Olăneşti. Până acum, s-a făcut o recepţie pe obiective. Am construit o piscină acoperită modernă, o bază de tratament, o parcare supraetajată cu 200 de locuri. Investiţia se ridică la peste 3 milioane de euro şi am dorit să permanentizăm activitatea de turism din Olăneşti, în aşa fel încât să nu rămână doar o staţiune sezonieră”, a declarat Gheorghe Ciucă. Prin acest proiect, s-a prevăzut inclusiv reabilitarea canalizării oraşului. Practic, cine va vizita din nou, zilele acestea, staţiunea, va avea impresia că a intrat într-un alt oraş, unul foarte cochet, în care nu a mai fost până acum.  I.R.

Articole Similare

One Comment

  1. intradevar, o noua vata in statiunea OLANESTI, ramai impresionat, o parcara terana supra etajata moderna , un parc oltra mobilat si utilat, o alee spre izvoare foarte frumoasa ,cu trotoar, cu rigola , iluminata, spati comerciale frumoase si nu in ultimul rand curatenia, destul de curat ! dar ce pacat ca tot ce a realizat primarul, sprijint de consiliul local OLANESTI, nu este si nu se vrea a fi intretinut, nu este respectat ce s a realizat ; masinile stau tot parcate prin fata teraselor situate pe aleea spre izvoare, cad semnele de stationare interzisa pe ele. dar daca si masina politiei e parcata la fel ce sa mai cerei, celorlalti conducatoro auto, masina parcate pe aleea din parc , dar nu poti spune nimi, una dintre ele apartine unui politist ( gabi ) ce poti sa mai spui, cand cei care sunt platiti sa vegheze si sa aplice legea, ei dau tonul sa fie incalcata ! domnule primar, daca mai rezolvati si problema acelui WC ECO, situat pe aleea spre izvoare, cred ca ati reusit sa schimbat si mai mult imaginea acestei frumoase statiuni, ca sa nu mai vorbim de miros ! sinistra imagine acel WC ECO !

Lasă un răspuns

Back to top button