Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Primăria Berbeşti a primit bani pentru asfaltări de la Banca Mondială

Edilul oraşului Berbeşti, Vintilă Chelcea, a reuşit să obţină recent fonduri pentru reabilitarea infrastructurii rutiere, pe un proiect în valoare de 17 miliarde, finanţat de Banca Mondială.

În perioada următoare, va avea loc licitaţia pentru atribuirea caietului de sarcini, urmând ca apoi să fie asfaltate patru drumuri, a căror distanţă totală este de patru kilometri. De asemenea, zilele trecute, un grup de proiectanţi a sosit în Berbeşti pentru întocmirea unui proiect pe fonduri structurale, care vizează desfiinţarea unor centrale termice dezafectate şi a tuturor grajdurilor care dau un aspect inestetic localităţii din vestul judeţului. „Tot ce e urât şi nu mai foloseşte nimănui va fi demolat şi în locul lor va fi construit ceva util. De exemplu, pe amplasamentul fostei centrale termice vom ridica o grădiniţă şi un bloc pentru tinerii căsătoriţi”, ne-a declarat primarul Vintilă Chelcea. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button