Diverse

Este atat de simplu sa alegi cele mai potrivite rochii de seara. Iata cum!

Exista o varietate atat de mare de rochii de seara incat uneori pare imposibil sa faci cea mai inspirata alegere. Dar atunci cand o gasesti te simti ca o adevarata vedeta pe covorul rosu. Cum faci sa achizitionezi fara prea multe batai de cap rochii care sa-ti puna in evidenta atuurile, sa-ti ascunda defectele si in care sa te simti extrem de confortabil? Afla in cele ce urmeaza care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont.
Pune in valoare forma corpului tau
Primul factor care influenteaza o aparitie de succes este cat de bine stii sa-ti pui in valoare silueta. In acest sens, este esential sa-ti cunosti corpul si care sunt punctele tale forte. Para, mar, clepsidra, atletica sau mignona? In care dintre aceste forme de corp standard te incadrezi? Chiar daca la prima vedere pare ca doar femeile cu silueta clepsidra isi pot gasi cu usurinta rochii de seara, te asiguram ca exista croiuri facute si pentru tine. Mai mult, exista modele care nu fac discriminari. De exemplu, aceste rochii de seara Bogas cu croiul in „A”, respectiv decolteul in „V” pot fi purtate cu incredere de catre orice femeie.

Stabileste-ti inca de la inceput un buget
Inainte sa incepi cautarea celor mai potrivite rochii de seara este important sa-ti calculezi bugetul maxim pe care vrei sa-l aloci unei asemenea achizitii. Acest lucru te va ajuta sa-ti restrangi optiunile si sa-ti gasesti mult mai usor modelul perfect. Preturile variaza de la magazin la magazin, asa ca cel mai potrivit ar fi sa te orientezi catre shoppingul online. Este mult mai usor sa compari preturile de pe diferite site-uri si pierzi mult mai putin timp. Iar daca magazinul care te-a convins are si un showroom, este perfect. Bogas.ro este unul dintre cele mai apreciate branduri de rochii de seara si haine de dama din Romania. Produsele sunt mereu in pas cu cele mai noi tendinte, iar preturile sunt mai mult decat avantajoase.
Alege inteligent culoarea rochiei
Chiar daca unele rochii de seara arata superb in poze, este foarte posbil sa nu arate la fel de bine si pe tine. Atunci cand faci o asemenea achizitie este recomandat sa alegi o culoare care sa-ti puna in evidenta trasaturile. De ce sa porti haine care te pot face sa pari stearsa si palida, cand poti alege culori care sa-ti puna tenul, ochii si parul in evidenta? Aminteste-ti acest lucru atunci cand iti cumperi rochii de seara. Multe modele sunt disponibile in mai multe culori, asa ca alege-o pe cea mai potrivita pentru tine.
La moda sau clasic?
Trendurile vin si pleaca. Daca stii ca esti dispusa sa-ti reinnoiesti colectia de rochii de seara in fiecare sezon, atunci alege modele de ultima moda. In caz contrar, opteaza pentru rochii clasice, care sa treaca cu succes testul timpului. De la broderii impresionante, paiete, croiuri nonconformiste sau aplicatii deosebite si pana la modelele de baza in garderoba oricarei femei – vei gasi cu siguranta varianta castigatoare si pentru tine.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button