Liga III

„Chimiştii” n-au putut să deraieze „trenul” de Piatra Olt

OLTCHIM RM. VÂLCEA – FC PIATRA OLT 0-3

FC Oltchim pare a fi o echipă aflată deja în vacanţă, iar ultimele rezultate consemnate sunt cât se poate de sugestive în acest sens: elevii lui Ion Lazăr au pierdut categoric în deplasarea de la Minerul Mătăsari (1-5), pentru ca, la finele săptămânii trecute, să fie învinşi chiar pe teren propriu şi de FC Piatra Olt (0-3).  Practic, chimiştii n-au rezistat decât o repriză în faţa formaţiei la care Gheorghe Constantin este preşedinte, jucătorii din judeţul Olt încasând pentru victoria de la Rm. Vâlcea chiar şi o primă, care n-a fost deloc modică (7 milioane de lei vechi)!

Elevii lui Ion Lazăr au încasat trei goluri după pauză

Elevii lui Ion Lazăr au început cât se poate de curajos duelul de vinerea trecută, nefiind deloc speriaţi de faptul că adversarii ocupau locul secund în ierarhia Seriei a IV-a. Mai mult decât atât, fotbaliştii vâlceni au reuşit să pericliteze în câteva rânduri chiar şi poarta apărată de Bugiu, însă au fost lipsiţi de inspiraţie. Dănuleţ a şutat pe lângă din interiorul careului de 16 metri, iar ulterior mingea expediată de Marinescu dintr-o lovitură liberă a fost respinsă de portarul oltenilor. Cea mai importantă ocazie de gol a primei reprize a aparţinut însă echipei vizitatoare şi s-a consumat în minutul 42: Mihai a rămas singur cu Vlădoi în careul de 16 metri, după o excelentă pasă în adâncime primită de la Dragalina, dar a şutat uluitor pe lângă poartă.
Repriza secundă a început ca şi prima, vâlcenii dând impresia că pot obţine un rezultat pozitiv. Preda a avut golul în vârful bocancului în minutul 48, după o gafă în lanţ a defensivei oltene, dar şutul său s-a scurs de puţin pe lângă poarta adversă. Lucrurile s-au rupt total în tabăra chimistă după ce Marinescu a ieşit de pe teren accidentat. În doar două minute, oaspeţii au reuşit să înscrie de două ori, prin Cozea (62) şi Mihai (64), iar balanţa s-a înclinat definitiv în favoarea echipei din Piatra Olt. Ultimul gol a picat în prelungirile partidei, mai precis în minutul 90+3, atunci când acelaşi Mihai a executat cu precizie o lovitură liberă de la 22 metri, mingea a ocolit zidul vâlcenilor, a lovit bara laterală şi a intrat în poarta lui Vlădoi.
Au evoluat pentru FC Oltchim: Vlădoi – Moldoveanu, Onofrei (Fuiorea ’79), Cocărăscu, Nania, Marinescu (Smeadă ’59), Fistogeanu (Ceapă ’65), Răcăreanu, Preda, Dănuleţ (Borţa ’70), Tomescu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button