Liga IV

„Arbitrul Adrian Lazăr a venit cu o «comandă specială» la Zătreni!”

* oficialii echipei Olteţul au acuzat prestaţia centralului, contestând în mod special eliminarea aiurea a jucătorului Mircea Herăscu, în minutul 20

Cu fiecare etapă care trece, Olteţul Zătreni îşi descoperă limitele în Liga a IV-a. Nou-promovată în elita fotbalului judeţean, echipa antrenată de Nicolae Vîlcu nu a strâns decât 4 puncte în cele 7 meciuri pe care le-a disputat până acum în acest sezon. Chiar şi în aceste condiţii, în faţa formaţiei AS Şirineasa, cei de la Olteţul Zătreni şi-au vândut foarte scump pielea, iar dacă nu ar fi jucat în inferioritate numerică din minutul 20, probabil că altul ar fi fost rezultatul final.

Nicolae Vîlcu: „În cel mai rău caz, meciul trebuie să se termine la egalitate”

Gazdele au acuzat prestaţia arbitrului de centru Adrian Lazăr, despre care au spus că a venit croit să le pună beţe-n roate, semn că echipa din sudul judeţului nu ar fi dorită la „masa bogaţilor” de către Pintilie şi gaşca lui. Oficialii din Zătreni au contestat în special eliminarea pentru cumul de cartonaşe galbene a lui Mircea Herăscu, unul dintre jucătorii de bază ai Olteţului, survenită în minutul 20. „Herăscu a încasat primul avertisment pentru proteste, care au fost oarecum justificate, deoarece centralul Lazăr nu a sancţionat o serie de faulturi comise asupra jucătorilor noştri. Ulterior, Herăscu l-a luat şi pe al doilea, din nou degeaba, deoarece nu a aşteptat fluierul arbitrului la executarea unei lovituri libere. De felul meu nu sunt un om care să acuze arbitrajul, însă de această dată mi s-a cam părut că arbitrul Adrian Lazăr a venit cu o «comandă specială» la Zătreni!”, a susţinut antrenorul Nicolae Vîlcu.
„Dacă meciul ar fi continuat 11 contra 11, după felul admirabil cum am jucat, în cel mai rău caz s-ar fi terminat cu o remiză. Eliminarea lui Herăscu, precum şi cele două absenţe pe care a trebuit să le suplinim (tinerii fotbalişti Marius Badea şi Ionuţ Iordache fiind plecaţi să dea examene la facultate) ne-au privat de un rezultat pozitiv în acest duel”, a concluzionat Nicolae Vîlcu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button