Alte sporturi

„The Lord” şi-a îngenuncheat adversarul în Disco Bloody Mary

În colaborare cu Discoteca Bloody Mary, antrenorul de kick-boxing Viorel Stanciu a pus în scenă vineri seara evenimentul de Local Kombat intitulat „Bloody Mary Fight Night”, competiţie la care au participat, în calitate de invitaţi, persoane emblematice ale sportului de contact din România. Reputatul Ionuţ  Iftimoaie, alias «Ivan Drago», Cristian Ciocan (tradus în limba engleză «Christian Hammer») şi Fabrizio Nascimento s-au numărat printre sportivii cu renume la nivel european, care au ales să-şi petreacă noaptea de vineri seara alături de publicul vâlcean şi să vizioneze un show autentic care s-a întins pe câteva ore bune. Evenimentul coordonat de către Viorel Stanciu a constat în nouă meciuri, care mai de care mai pline de suspans, în care au luptat concurenţi cu ştate vechi în această disciplină de contact. De asemenea, la gala de vineri, 17 decembrie, s-au bătut „meseriaş” şi două reprezentante ale sexului frumos, spre deliciul bărbaţilor care le-au aplaudat în delir.

Sportivul lui Viorel Stanciu e pe val

În gala „Bloody Mary Fight Night” a intrat în ring şi vâlceanul Laurenţiu Bălan, zis „The Lord”, acesta stârnind ropote de aplauze prin stilul său de luptă. Bălan a demonstrat o superioritate vădită împotriva adversarului său Alexandru Marton, care – după spusele antrenorului Viorel Stanciu, de la Tiger Gym Rm. Vâlcea – este multiplu campion naţional la box. „The Lord” şi-a învins oponentul printr-o lovitură fulger aplicată în zona mediană, mai precis, la ficat. Pentru vâlcean, această victorie a făcut parte dintr-un lung şir de 25 de astfel de rezultate. „Acest meci a fost unul  extrem de bun pentru mine, mai ales că mă aflu într-o perioadă de formă maximă. Chiar dacă oponentul meu era cu trei ani mai are şi, aşadar, avea o mai mare experienţă în sportul de contact, am reuşit, totuşi, să-l anihilez, printr-o foarte bună concentrare. De fiecare dată când am vreun meci, mă pregătesc intens, indiferent de adversarul pe care-l întâlnesc”, ne-a spus Laurenţiu Bălan.

Bălan îl vrea pe Marius Tiţa

Actualmente, Vâlcea se poate mândri cu doi luptători în sporturile de contact: Mihai Barbu şi Laurenţiu Bălan. Elevul lui Viorel Stanciu, de la Tiger Gym Rm. Vâlcea, susţine că, în doi-trei ani, vrea să ajungă un nume cunoscut în România. „De patru ani practic acest sport, iar visul meu e să ajung să lupt în galele de K1 Max. În ţară, aş dori să lupt peste ceva timp împotriva lui Marius Tiţa, un luptător care aparţine elitei. Vreau să ajung cel mai bun din România, dar sunt conştient că trebuie să muncesc mult”, a mai adăugat Bălan.

Viorel Stanciu îşi instruieşte discipolul pentru K1 Max

Visul oricărui luptător este să acceadă în K 1 Max, competiţie rezervată elitei mondiale. Antrenorul Viorel Stanciu susţine că scopul său este acela de a-şi instrui elevii pentru a ajunge printre cei mai buni. „Mai avem mult de muncă pentru a ajunge în top. Aş dori să mulţumesc pe această cale, în mod deosebit, celor doi sponsori, Rombat (societate reprezentată de Liviu Becheş) şi Martial Suzuki (condusă de Arthur Tudor) pentru implicarea în această gală. În plus, vreau să mai aduc mulţumiri lui Sorin Bâzâc, managerul firmei California din Băbeni şi lui Cosmin Murea, administratorul discotecii în care a avut loc competiţia. Fără aceşti oameni de afaceri nu aş fi reuşit să organizez acest eveniment”, ne-a declarat antrenorul Viorel Stanciu.

Rombat a fost aproape de campionul Vâlcii

Unul dintre sponsorii galei de Local Kombat de vineri seara a fost societatea Romprioxim, distribuitor autorizat Rombat, prin administratorul său Liviu Becheş. De altfel, compania Rombat s-a implicat în cei doi ani şi jumătate de activitate pe piaţa vâlceană şi în sponsorizarea echipei de baschet feminin, antrenată de Claudia Niţulescu.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button