Volei

Sărbători fericite pentru sportivele de la CET Govora

cet govoraVoleibalistele clubului prezidat de Cito Drăgan, din nou pe primul loc

Sâmbătă, 18 decembrie, în Sala „Capela”, s-a desfăşurat ultima etapa din acest an a Campionatului Naţional de volei feminin rezervat Diviziei A2. Sportivele legitimate la clubul CET Govora, prezidat de Cito Drăgan, au întâlnit în acest derbi al Seriei Sud-Vest, formaţia CS Argeş Volei Piteşti. Mai exact, echipa vâlceană, clasată pe locul 2, s-a confruntat cu ocupanta primei poziţii. Având o evoluţie de excepţie pe parcursul celor trei seturi, fetele pregătite de antrenorii Nicoleta şi Marius Mărgărit şi-au învins categoric adversarele. Vâlcencele au câştigat primul set la 13 puncte, al doilea la 19 şi al treilea la 21. După această victorie obţinută cu 3-0, echipa CS CET Govora a reocupat locul 1 în clasament.
La finalul meciului, considerând că toate sportivele s-au comportat excelent, antrenorul Marius Mărgărit a evidenţiat că, dacă elevele sale ar fi jucat atât de bine la fiecare partidă, în momentul de faţă nu ar fi avut niciun set pierdut.
„Din păcate, voleibalistele noastre nu au reuşit mereu să se mobilizeze şi am ajuns în situaţia în care am stat timp de două etape pe locul 2. Acum, că suntem din nou în fruntea clasamentului, sper să nu mai pierdem niciodată prima poziţie. Mai avem un meci de disputat cu CS Argeş Volei, care va avea loc la Piteşti. Obiectivul nostru este să câştigăm şi partida din deplasare. Cu ocazia sărbătorilor, doresc să transmit mulţumiri conducerii CET Govora, domnului director general Mihai Bălan, pentru faptul că a avut încredere şi a investit în această echipă de volei, domnului preşedinte Cito Drăgan şi tuturor celor care au fost de acord cu existenţa protocolului de colaborare dintre CET şi Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”. De asemenea, aş vrea să mulţumesc conducerii Primăriei Râmnicului, domnului primar Romeo Rădulescu şi domnului viceprimar Cosmin Constantinescu, ambii fiind prezenţi la partida cu CS Argeş Volei. Din câte am observat, au trăit meciul alături de noi şi au avut satisfacţia victoriei cu 3-0. Acest lucru înseamnă că şi jocul de volei face un obiect al atenţiei conducerii primăriei. Am simţit asta săptămâna trecută, atunci când am fost premiaţi de Primăria municipiului şi de Inspectoratul Şcolar”, ne-a declarat Marius Mărgărit. Antrenorul a mai spus că, din punctul său de vedere, deşi echipa din Sala „Capela” este mai tânără, în acelaşi timp este mai tehnică şi mai puternică decât gruparea argeşeană.
Pentru anul viitor, directorul adjunct al CNMB îşi doreşte ca echipele sale de Divizia A2, junioare şi cadete să râmână pe locul I.
În încheiere, Marius Mărgărit le-a adresat tuturor iubitorilor de volei şi locuitorilor din municipiul Rm. Vâlcea urări de sănătate, fericire şi cât mai multe împliniri, însoţite de tradiţionalul „La mulţi ani!”.
În meciul de sâmbătă, au evoluat pentru CS CET Govora: Luiza Dinu, Claudia Sandu, Bianca Covrig, Simona Bîrzan, Oana Popa, Mădălina Hoandră, Alexandra Ciucu şi Mădălina Bălănoiu. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button