Acasă Liga III Program infernal pentru fotbaliştii din Treapt! Adi Popa & Co. joacă derbi...

Program infernal pentru fotbaliştii din Treapt! Adi Popa & Co. joacă derbi după derbi

450
0

După victoria cu FC „U” Craiova, de sâmbăta trecută, primarul Nicolae Sărdărescu a repetat faptul că jucătorii de la Flacăra Horezu joacă fără presiune în acest prim sezon de Liga a III-a, în care singurul obiectiv e acela de a sta departe de zona retrogradării. Edilul spune că le-a transmis de mai multe fotbaliştilor să abordeze fiecare meci fără niciun pic de stres, pentru că doar aşa pot apărea rezultatele favorabile. Iar proximul prilej pentru o nouă prestaţie de excepţie e jocul din acest week-end, de la FC Voluntari 2.

Nicolae Sărdărescu, primar Horezu:
„Obiectivul pentru meciul de la Voluntari? Nu există! Vreau doar să jucăm frumos, fără nicio presiune”

„Obiectivul pentru meciul următor? Nu există! Vreau doar să jucăm frumos, fără nicio presiune, şi să dăm randamentul maxim posibil. Indiferent de rezultat, i-am felicitat pe jucători după fiecare partidă din acest sezon. Mai ales după înfrângerea de la Braşov, unde am înfruntat una dintre cele mai valoroase echipe din serie. Am jucat excelent sub Tâmpa, am avut şi două ocazii mari de gol, puteam să ne întoarcem cu un punct, dar am încasat un gol în minutul 90, din penalti. Doar ghinionul a făcut să pierdem acel duel, de aceea, m-am dus şi i-am felicitat imediat pe băieţi. Din discuţiile pe care le-am avut cu Adi Popa şi Samson Nwabueze, doi jucători foarte serioşi (primul a făcut faultul, iar cel de-al doilea era aproape de fază), dar şi după ce ne-am uitat pe înregistrarea video, pot să zic că nici n-a prea fost penalti în minutul 90, deoarece mingea s-a dus în direcţia în care fotbalistul nostru a atacat mingea, deci opusă direcţiei din care a atacat jucătorul advers. Dacă luam încă două puncte cu Roşiori, în runda inaugurală, când am ratat un penalti, şi nu pierdeam la Braşov, unde am fost învinşi din 11 metri, în minutul 90, eram pe locul 2 acum, la egalitate cu Unirea Bascov! Am cedat trei puncte preţioase, dar mergem înainte, important e că echipa e lejer de prima jumătate a clasamentului!”, a declarat Sărdărescu.

Echipa finanţată de fiul lui Liviu Dragnea vine la Horezu pe 20 octombrie

Un rezultat pozitiv al Flacărei Horezu în faţa formaţiei FC Voluntari 2 ar înseamn, din nou, un alt bun motiv de invitaţie pentru suporteri la următorul meci al „olarilor” de pe teren propriu, care se anunţă a fi cel mai tare din acest început de sezon. Confruntarea cu Turris-Oltul Tr. Măgurele, una dintre principalele candidate la promovare din Seria a III-a a Ligii a III-a, va avea loc sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 15.00, în Treapt. Aşa cum se cunoaşte, gruparea antrenată de Erik Lincar e finanţată de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, iar în septembrie a acces în optimile Cupei României, după ce a trecut de Rapid Bucureşti, în Giuleşti (cu scorul de 2-0). (N.C.)