Acasă Superliga ”Nu ne putem considera favoriţi la promovare după tragerea la sorţi. Toate...

”Nu ne putem considera favoriţi la promovare după tragerea la sorţi. Toate cele trei echipe plecăm cu şanse egale”

221
0

Marius Vlădoi, antrenorul campioanei Superligii vâlcene, consideră că nu trebuie să ne entuziasmăm mai mult decât este cazul după tragerea la sorţi. ”Am văzut că părerile sunt împărţite după tragerea la sorţi. Mulţi spun că e bine că am evitat Argeşul. Eu de la început am zis că nu contează adversarul atâta timp cât noi ne facem treaba bine. Am încredere în băieţi, sunt jucători cu experienţă, care pot învinge orice echipă de acest nivel, dacă vor fi concentraţi şi se vor afla într-o formă sportivă bună. Dacă e să ne luăm după impresii, şi cei de la Teleorman sunt mulţumiţi de tragerea la sorţi, se bucură că sunt în această minigrupă. Ne consideră un adversar accesibil. Trebuie să fim atenţi, modeşti, să tratăm meciurile cu seriozitate. Nu ne putem considera favoriţi la promovare. Toate cele trei echipe pornesc cu şanse egale. Încercăm să culegem informaţii, poate să-i şi vedem atât pe cei de la Teleorman, cât şi pe cei de la Olt. La ei încă nu s-au decis câştigătoarele campionatului şi se iau în calcul anumite posibilităţi, astfel încât campioana să se stabilească pe teren.

Poate vom juca şi noi meciuri oficiale, cele din Cupa României. Dacă nu, trebuie să facem două-trei amicale. Dar, aşteptăm. Acum, data de 1 iulie. Poate, totuşi, se vor ridica restricţiile şi ne vom putea pregăti normal. Revenind la baraj, aşteptăm să vedem şi cum se va juca. Cineva spunea că toate jocurile se vor desfăşura pe parcursul a trei zile. Mi se pare ciudat şi până când nu vedem negru pe alb, nu avem ce să comentăm. Pentru o echipă de Liga a IV-a, să joci două meciuri în două zile sau două la trei zile, e foarte greu. Personal m-am gândit că, fiind programat barajul între 1 şi 9 august, probabil vor fi programate cele trei etape pe 1, 6 şi 9 august. Nu cred că e mai costisitor. Dacă turneul se ţine pe durata a trei zile consecutiv, trebuie să-ţi iei cazare, nu mai poţi să pleci. Aşa, pe mai multe zile, sunt doar cheltuielile de transport. Ţinând cont de poziţionarea geografică, probabil că meciurile vor avea loc la Piteşti sau Craiova. Mi-e teamă ca la Piteşti să nu ne bage pe sinteticul de la Bradu. Ar fi infernal să joci două meciuri în trei zile pe sintetic. Dar, indiferent de situaţie, condiţiile sunt aceleaşi pentru toată lumea”, susţine ”Ţeţe” Vlădoi.

”Ţeţe” are de luat o revanşă în faţa Oltului. Teleorman, experienţă nefericită la ultimul duel cu Vâlcea

În trecutul nu foarte îndepărtat, Vâlcea a înfruntat atât reprezentanta Oltului în barajul pentru promovarea în Liga a III-a, cât şi pe cea din Teleorman. A fost una caldă, alta rece pentru campioanele vâlcene. În 2017, Viitorul Dăeşti a ratat şansa de a ajunge în cel de-al treilea eşalon în faţa celor de la AS Milcov, care nici nu s-au mai înscris în campionat. Turul, de la Fedeleşoiu, s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0. Fistogeanu a ratat atunci o lovitură de pedeapsă. În retur, pe sinteticul din Slatina, gazdele au reuşit să se impună cu scorul de 2-0, prin golurile înscrise de Tudor şi Gabi Precup, jucător aflat acum în tabăra celor de la Flacăra Horezu. Între buturile formaţiei dăeştene se afla, atunci, Marius Vlădoi, nimeni altul decât antrenorul-jucător al campioanei de azi, Minerul Costeşti. ”Ţeţe” vrea să-şi ia revanşa cu Oltul.

În 2018, campioanei judeţene Flacăra Horezu i s-a opus Rapid Buzescu. Pentru teleormăneni, episodul, cel puţin cel din Treapt, este unul de tristă amintire. Flacăra le-a dat atunci cu terenul în cap rapidiştilor. Turul s-a încheiat la scorul de 8-0 în favoarea horezenilor. În retur, tot Flacăra a câştigat, dar cu 1-0.

”La barajul din august, vom juca prima partidă contra campioanei din Olt. Dacă vom reuşi să plecăm cu o victorie, va fi altceva. Personal, sper să-mi iau revanşa în faţa Oltului, după duelul pierdut în 2017. Am fost pe teren atunci. Oricum, în ambele partide, va fi «care pe care». Ne dorim să câştigăm ambele jocuri. E urât şi dezamăgitor ca după munca de un an să nu promovezi. Sperăm că vom reuşi să dăm judeţului o a treia echipă în Liga a III-a. Nu putem să facem comparaţie între confruntările din trecut. Nu seamănă un campionat cu altul”, a mai spus Marius Vlădoi. (S.S.)