Acasă Diverse E oficial! Final Four-ul Cupei României la handbal feminin NU va avea...

E oficial! Final Four-ul Cupei României la handbal feminin NU va avea loc la Vâlcea

1717
0

* FRH va organiza competiţia pe teren „neutru”, poate chiar la Bucureşti

SCM Rm. Vâlcea rămăsese singura echipă care mai putea găzdui Final Four-ul Cupei României, după ce, pe rând, Măgura Cisnădie, CSM Bucureşti şi HC Zalău au renunţat la această „ocazie”. Miercuri, 10 aprilie, conducerea clubului vâlcean a primit un răspuns oficial din partea FRH cu privire la oferta pe care a depus-o pentru organizarea meciurilor din „careul de aşi”. Final Four-ul Cupei României NU se va desfăşura în „Templul handbalului românesc”, în Sala „Traian”.

„Noi am făcut o ofertă onorabilă, zic eu, pentru organizarea Final Four-ului. Eram de acord cu aproape toate condiţiile impuse, mai puţin cu anumite plăţi. Nu a fost nicio discuţie despre bilete. Era clar că banii de pe bilete merg la FRH. Nu sunt dezamăgit că nu a fost luată în calcul oferta noastră. Mă aşteptam. Cheltuielile pentru organizarea competiţiei se ridicau la aproximativ 60.000 lei. Acum, acestea se vor împărţi la patru. Meciurile se vor desfăşura pe teren neutru. Poate însemna şi Bucureşti”, a precizat Florin Verigeanu, preşedintele secţiei de handbal de la SCM Rm. Vâlcea, după răspunsul primit de la FRH.

După cum se cunoaşte, partidele din Final Four se vor disputa pe 20 şi 21 aprilie. În semifinale, SCM Rm. Vâlcea o va întâlni pe Măgura Cisnădie, iar CSM Bucureşti va juca împotriva grupării lui Gheorghe Tadici, HC Zalău. (S.S.)